Вхід | Реєстрація

За ремонт дороги у провулку заплатили майже три мільйони

За ремонт дороги у провулку заплатили майже три мільйони

Ще у квітні 2019 року ми повідомляли про наміри Дніпропетровської обласної влади провести дороговартісні ремонти доріг у Царичанському районі. Днями один із запланованих проектів був втілений у життя.

Фірма ТОВ «БУДІНВЕСТ ІНЖИНІРИНГ», яка стала переможцем аукціону, що проходив 11 квітня, провела ремонт дороги по провулку 2‑му Приорільському в селі Михайлівка. Замовником робіт виступив Департамент житлово‑комунального господарства та будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Ця структура взагалі замовляє виконання практично всіх шляхових робіт у Дніпропетровській області.

У аукціоні взяли участь дві фірми. Першою є згадане ТОВ «БУДІНВЕСТ ІНЖИНІРИНГ. Із нею суперничала фірма під назвою ТОВ «КОМ+ТРАНС». Вона запропонувала ціну за ремонт дороги в провулку на півтори тисячі гривень вищу, аніж у переможця торгів. Самих торгів фактично не було, адже обидва учасники аукціону ні на копійку не змінили свої пропозиції. У результаті, переможцем було оголошене ТОВ «БУДІНВЕСТ ІНЖИНІРИНГ».

І ось уже в середині червня роботи були проведені. Їх вартість, згідно з договором, склала 2 711 446,5 гривні. Відтепер виконавець гарантує, що дорога простоїть 60 місяців.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 червня 2019, 11:24 | Царичанка | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації