Вхід | Реєстрація

Покарають царичанських поліцейських, що викидали сміття з автівки

Покарають царичанських поліцейських, що викидали сміття з автівки

Про це у "Фейсбуці" пише очільник ГУ Національної поліції України в Дніпропетровській області Віталій Глуховеря, передає Depo.Дніпро

На Дніпропетровщині водій зафільмував, як поліцейські викидають пакет зі сміттям з вікна службового автомобіля. Подія сталася під час руху поліцейської автіки населеним пунктом.

"Вчинок поліцейських, які викинули сміття зі службового автомобіля вважаю неприпустимим! Особисто призначив проведення службової перевірки та вимагаю від керівника Царичанського відділення поліції найсуворішого дисциплінарного покарання для винних", - пише Глуховеря.


Автор: «Depo.Дніпро»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 червня 2019, 08:12 | Царичанка | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації