Вхід | Реєстрація

Комунальникам придбають два трактори

Комунальникам придбають два трактори

Крім транспортних засобів, нехворощанське комунальне підприємство отримає причепи, відвали і роторні коси.

Цього року на розвиток інфраструктури Нехворощанська об’єднана територіальна громада отримає 2 880 000 гривень державної субвенції.

Як розповів голова сільської ради Юрій Мовчан, згідно з вимогами, у першу чергу кошти мають бути спрямовані на містобудівну діяльність.

— Працівники виконавчого комітету замовили генеральні плани всіх населених пунктів, окрім Нехворощі, який виготовили раніше. Загалом це 9 сіл. Для того, аби інфраструктурна субвенція надійшла в громаду, ми маємо подати всі договори. До 24 червня необхідні папери направимо в облдержадміністрацію та Мінрегіон.

Іншу частину субвенції сільська рада витратить на придбання двох тракторів, причепів, відвалів і роторних кіс.

— Завдяки новій техніці, працівники комунального господарства зможуть оперативніше прочищати вулиці від снігу, обкошувати обочини та вивозити сміття. Аби коштів вистачило, добавляємо із власних надходжень 300 000 гривень, — додав сільський голова.

 

Новий майданчик зі штучним покриттям

6 червня управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації підписало договір на облаштування 10 спортмайданчиків зі штучним покриттям розміром 22 х42 метри. Роботи з укладання штучного газону і встановлення воріт виконуватиме товариство «Дитячі та спортивні майданчики». Загальна вартість робіт становитиме 7 400 000 гривень.

Згідно договорів, розміщених на онлайн-платформі публічних закупівель «ПроЗорро», завершити будівельні роботи товариство має до 31 липня.

Шосте місце в списку посідає Нехворощанська громада. Спортивний майданчик працюватиме за адресою: село Нехвороща, вулиця Центральна, 36 а.

Юрій Мовчан повідомив, що він спілкувався з представниками підрядної організації. Попередньо вони обіцяли вкласти покриття до кінця червня.

— Основу для поля ми завершили будувати наприкінці минулого року, — говорить сільський голова. — Витратили на будівельні робити близько півмільйона гривень. Працювали оперативно. Допомогу надавали і дорослі, і школярі. Підрядник оглянув основу і залишився задоволений її станом.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 червня 2019, 11:55 | Нові Cанжари | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації