Вхід | Реєстрація

За продаж диску із порно чоловік заплатить 1700 гривень

За продаж диску із порно чоловік заплатить 1700 гривень

На засіданні Хорольського райсуду розглянули матеріали справи за обвинуваченням місцевого мешканця у порушенні статті 301 КК України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Тепер йому доведеться сплатити суму штрафу у 1700 гривень за розповсюдження порнографічних файлів.
Суд встановив, що 15 січня обвинувачений у власному помешканні завантажив з Інтернету відеофайли порнографічного характеру, які потім записав на два DVD-диска. 17 лютого чоловік приніс ці диски з написом літери «П» на місцевий центральний ринок, де один із них (із шістьма відеофайлами) продав громадянці за 50 гривень.

Після його затримання чоловік добровільно віддав поліцейським ще один диск із 4‑ма відеофайлами. Диски були передані експерту, який зазначив, що матеріали, які записані на них, носять порнографічний характер.

Обвинувачений визнав свою вину та щиро розкаявся. Судом були враховані позитивні характеристики обвинуваченого за місцем проживання, а також його активне сприяння слідству.

Суд визнав чоловіка винним та оштрафував його на 1700 гривень. Також його зобов’язали сплатити послуги експерта в сумі 2717 гривень. Диски знищити, а купюру в 50 гривень конфіскувати на користь держави.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 червня 2019, 15:34 | Хорол | Кримінал


1. Beri Mor / 24 червня 2019, 13:39
Цитата:"Диски були передані експерту,який зазначив,що матеріали,які записані на них,носять порнографічний характер.""Зобов"язали сплатити послуги експерта в сумі 2717 гривень".
Непогана робота у експерта,подивився "на шару" порнуху,та ще й отримав за це майже три "косаря".
2. orakul / 24 червня 2019, 16:51
1.Beri Mor
«Непогана робота у експерта»

Та й не кажи, блін. Воще-то це чергова шиза, на фоні того, що влада ставить питання про легалізацію проституції, коли на Хрещатику маршируют якісь підри і на це дивиться і старе, і мале, і увесь світ, в цей самий час ніззя вибач на голу бабу подивиться. І це при тому, що тієї порнухи повин тирнет, у ній і депутати знімаються. А по ящику ваще показують як президент грає цюцюркою на роялі. І тут за якийсь СД, на якому начебто порнуха, бо так сказав якийсь експерт.... А хто той експерт, він де вчився на кспертів? У Амстердамі чи мо у Конотопі? І нах той телепень ваще його записував, та ще й на СД? Прислав би ссилку в соцмережу с путінського акаунту. Хай тоді доводять. Путін прислав, і все, всі знають які там хакери. Опозорити чесного патріоту, це їм на раз. Якась непонятна підстава, як і все, що зараз повязане з діяльністю поліцаїв.
3. Slavko / 24 червня 2019, 21:47
2.orakul
«Якась непонятна підстава, як і все, що зараз повязане з діяльністю поліцаїв.»

Тут правий
4. земеля / 24 червня 2019, 22:26
3.Slavko
«Тут правий»


Оракул, поздравляю. Наконец, пускай на почве порнухи, но ты со Славком нашел общий язык. Прогресс. Твоя школа не напрасна.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації