Вхід | Реєстрація

9 наймодніших футболок влітку 2019: рейтинг від експертів

9 наймодніших футболок влітку 2019: рейтинг від експертів

Футболки та майки відмінно поєднуються з будь-яким низом від джинсових шортів і до класичної спідниці-олівець. Які фасони і принти обов'язково повинні бути у вашому гардеробі цього літа, розповідають експерти модного українського бренду Gepur. Актуальні обновки шукайте тут https://ua.gepur.com/catalog/futbolki-majki.

 

Білизняний стиль

Шовкова майка на тонких бретелях вже стала базовою, в той час як сукня-комбінація відходить на другий план. Обирайте модель в тому кольорі, який вам подобається. Але нейтральні варіанти знадобляться в будь-якому випадку. Майка на фото доречна і в офісі під піджаком, і вдень з джинсами, і ввечері з ексклюзивною спідницею.

 

Вишукані мережива

Це один з головних трендів року. Один із способів застосувати його в своєму гардеробі – купити мереживний топ. Він поєднується з брюками на високій талії або спідницею. Мережива можуть бути на прозорому тлі або щільному контрастному. Не бійтеся виглядати в такому одязі вульгарно. Моделі від грамотних дизайнерів завжди мають правильне дозування відвертості.

 

Кроп-топ

Придбайте наймінімалістичнішу модель в нейтральному кольорі для базового гардеробу. Носіть його, як самостійний верх або в комплекті з жакетом, кардиганом або трендововою "вареною" курткою з деніму. Знизу – теж, все, що вам хочеться, головне, з високою посадкою.

Перфорація

А також розриви або просто дірки на одязі. Це зараз модно, крім цього, в прямому сенсі, – свіжо. Отвори є, але футболка не виглядає прозорою. Така модель універсальна для повсякденного гардеробу, незважаючи на оригінальний декор.

Анімалістичні принт

Тваринні мотиви особливо популярні в цьому році. Найбільше відзначилися леопард і рептилія. А у вас в гардеробі вже є щось "звірине"? Рекомендуємо почати з топа. Він відмінно поєднується з легінсами, шортами або базовими джинсами скінні.

Бандо

Мінімалістичний варіант без бретелей, який добре виглядає і під діловим піджаком, і в повсякденній рутині. Обираючи таку футболку, заздалегідь подбайте про відповідний бюстгальтер. Це може бути варіант без бретелей або зручні силіконові "чашечки" на шнурівці.

Принт зі змістом

Одяг виконує не тільки практичну роль. Обираючи вбрання ви заявляєте про себе. Колір, фасон, стиль, – все це говорить про вас оточуючим. Але принт на одязі робить це найголосніше. Написи і малюнки зі змістом – найпростіший і надійний спосіб бути оригінальною. Замовте ексклюзивний напис на футболці або шукайте в магазинах одягу те, що знайде відгук у вашому серці.

 

Універсальна база

Сірий, білий, чорний або бежевий. Без декору і в найпростішому крої – такі футболки потрібні усім. Вони в наших гардеробах для того, щоб надягати їх з ранку, на бігу, не переживаючи за поєднання кольорів і стилів. Візьміть пару штук для себе, вони ідеально поєднуються з будь яким вбранням.

 

Облягаюча спортивна майка

Незамінна під час занять спортом, але й допоможе створити літній "спортивний" образ. У неї зовсім немає рукавів, а значить менше вологих плям в спеку, а рухи – зовсім не скуті. Відмінно виглядають варіанти "в рубчик" – ледве помітні лінії, все одно мають свій зоровий ефект і роблять фігуру стрункішою. Майку можна назвати одним з варіантів бази, а значить купивши таку, ви зробите корисний внесок в свій "арсенал".

Проведіть це літо із задоволенням і користю. Бажаємо стильних буднів і вихідних. З любов'ю, Gepur!

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 червня 2019, 11:32 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації