Вхід | Реєстрація

«Лексус» протаранив «Пріору» і ледь не зніс електроопору

«Лексус» протаранив «Пріору» і ледь не зніс електроопору

1 липня, близько 11:00, у Кобеляках сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів.

По вулиці Шевченка, у напрямку Кременчука, рухався "ВАЗ-Пріора". Перед перехрестям з вулицею Небесної Сотні "вазівський" легковик почав перелаштовуватись у лівий бік, аби повернути. У цей момент його в лівий бік протаранив "Лексус". Іномарку підкинуло на "лежачому поліцейському" і вона загальмувала в електроопорі метрів за 50 від місця ДТП.

У "Лексусі" знаходились водій і двоє пасажирів. За попередньою інформацією, автомобіліст перебував у стані алкогольного сп’яніння. Ніхто з них серйозно не постраждав. Водій "Пріори" теж відбувся легким переляком.
На місці події працюють поліцейські.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 липня 2019, 14:56 | Кобеляки | Надзвичайне


1. Lion2020 / 1 липня 2019, 14:59
Напевне Лексус їхав кілометрів 40, не більше, а те, що водій під "шофе" - так їм все можна !!!
Дивись там якась Пріора пхнеться !!!
2. Filon / 1 липня 2019, 15:35
За нашою неофіційною інформацією у Лексусі в багажнику перевозили значну суму грошей і, ймовірно, зброю. Поліція про це повідомлена. Відслідколвуємо ситуацію далі.
3. ИВЕН / 1 липня 2019, 15:53
не будемо когось обвинувачувати-ДПСрозбереться--але запитання-при повороті вліво водій повинен пропустити попутний транспорт і впевнитися що він немішає іншим...
..................................................................................
а рядом же ШКОЛА-пішохідний перехід...а власники авто розперезалися-гоняють містом під 100...(докір ДПСнікам чи їм потрібно носом тикати в численні правопорушення в місті-де штрафи і...
просто слів не вистачає...
4. Beri Mor / 2 липня 2019, 07:52
2.Filon
«За нашою неофіційною інформацією у Лексусі в багажнику перевозили значну суму грошей і, ймовірно, зброю. Поліція про це повідомлена. Відслідколвуємо ситуацію далі.»

Нема чого відслідковувати,все прогнозовано.Энное количество перевозимых денег перекочует в карманы ментов(Коперфилд отдыхает),бравый Сулаев прокомментирует отсутствие состава преступления.Все...Занавес.Ну,може ще водія «Пріори» посадять.Ну,це буде як вишенька на торті:)
5. земеля / 2 липня 2019, 11:03
2.Filon
«Цитувати
За нашою неофіційною інформацією у Лексусі в багажнику перевозили значну суму грошей»


Хочу высказать свое «фэ» уважаемому Филону. Непроверенные и недостоверные факты, а также домыслы, тем более журналистам нельзя публиковать в средствах массовой информации. Мало того даже запрещено. Ибо сарафанное радио тут же мгновенно разнесет это как достоверный факт. В противном случае газету надо переименовать в ОБС (одна бабка сказала) или как вариант " О чем говорят на базаре". Без обид.
6. Filon / 3 липня 2019, 10:46
5.земеля
«Хочу высказать свое «фэ» уважаемому Филону. Непроверенные и недостоверные факты, а также домыслы, тем более журналистам нельзя публиковать в средствах массовой информации. Мало того даже запрещено. »

Шановний Земеля, жодних образ. Але звідки Ви взяли, що інформаія неперевірена і факти недостовірні? Вже того ж дня поліцейські нам підтвердили. що у багажнику Лексуса знаходилася великам сума готівкою, а також пістолет травматичної дії. те що інформація неофіційна зовсім не означає, що вона недостовірна. І навпаки. Але за прискіпливість - подяка.
7. orakul / 3 липня 2019, 18:48
5.земеля
«Непроверенные и недостоверные факты, а также домыслы, тем более журналистам нельзя публиковать в средствах массовой информации. Мало того даже запрещено.»

Земеля, ты все перепутал. Все СМИ только то и делают, что публикуют непроверенные и недостоверные факты и с этого имеют свой гешефт. За правду им никто не станет платить. (Филона это не касается. Не замечал за ним такого. Манипулировать фактами он мог, но врать - нет).
Чисто для примера о правдивости СМИ. Когда сбили Боинг все СМИ утверждали, что его сбил Путин. Но сейчас такое сказать могут только кастрюлеголовые, которых вообще-то у нас достаточно. Но адекватный люди знают что Путин не имеет к нему никакого отношения. Когда взорвали башни-близнецы все СМИ утверждали, что это арабы устроили теракт. Сейчас такое могут сказать только конченные невевжды. Ну и т.д. по более мелким событиям. Если нагло врут о таком, то что говорить о мелочах.
8. земеля / 3 липня 2019, 21:01
А я грешным делом уже подумал что Оракул где-то в Польше в свободное от работы время в кабаке пивко сосет. Пардон. Позавидовал по доброму.
9. orakul / 4 липня 2019, 18:40
8.земеля
«где-то в Польше в свободное от работы время в кабаке пивко сосет.»

Земеля, я уже не пенсии, как нибудь проживу и без работы, а тем более в Польше. Туда пусть Селена с Славком едут. Ну а пивка сейчас никудышнее,по два года стоит и не киснет. Гейропа, блин. Не то, что раньше - через 7 дней можешь выливать. Лучше чай пить.

Змінено 04.07.2019, 18:41
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації