Вхід | Реєстрація

Червона доріжка для випускників

Червона доріжка для випускників

У Царичанській ЗОШ І- ІІІ ступенів 28 червня відбувся яскравий випускний.

Цього року школу закінчили 43 одинадцятикласники. Хлопці і дівчата крокували по червоній доріжці до яскравої фотозони під супровід духового оркестру з Новомосковська, де їм вручали атестати про отримання повної загальної освіти. Одночасно із врученням документів робилися світлини. Кожен випускник виглядав, як світова зірка на кінофестивалі. Усе це організували для своїх дітей їхні батьки.

Свято тривало дві години. Випускників вітали вчителі, батьки, почесні гості. Голова ОТГ Геннадій Сумський вручив сертифікати і грошові винагороди трьом дівчатам — золотим медалістам Яні Овчаренко, Єві Кучугурній та Еліні Зеленській. Гошгар Мухтаров, депутат обласної ради, нагородив грамотами та грошовими винагородами 10 випускників, які мають значні успіхи в стемосвіті і які постійно популяризували і представляли нашу громаду в цій галузі. Народний депутат Олег Кришин кожному з 43 учнів подарував флешки. Від отамана козацького полку Михайла Сензюка юнаки і дівчата одержали подарунки, медалі, грамоти.

Адміністрація школи відзначила грамотами за успіхи в навчанні багатьох випускників, подяками — учителів та батьків. Зворушливими моментами випускного вечора були виступи самих винуватців події: традиційний прощальний шкільний вальс, танець з батьками, пісні, присвячені шкільному життю. А видовищним флешмобом, танцювальними композиціями дівчат і хлопців насолоджувалися усі присутні на заході. Після «кольорового» фейерверку випускники разом з батьками під супровід оркестру тріумфально пройшли свою останню шкільну ходу по вулиці Соборній. Це була яскрава і запам’ятовуюча своєрідна молодіжна акція.

 

15 випускників школи естетичного виховання отримали свідоцтва

Днями раніше в Царичанській школі естетичного виховання вихованці фортепіанного, народного, вокального, художнього відділів та електронних інструментів отримали свідоцтва про закінчення повної музичної освіти. Музиканти і художники помітно хвилювалися, та найдужче за них переживали їхні батьки і рідні. На урочисту церемонію вручення свідоцтв завітали почесні гості: голова ОТГ Геннадій Сумський і депутат селищної ради Наталія Ключенкова. Для всіх присутніх випускники приготували гарний концерт. До нього долучилися і викладачі, які разом із вихованцями дарували своє мистецтво. Роботи юних художників демонструвались у холі закладу. Справжнє розмаїття фарб і кольорів! Під час концертної програми глядачі то поринали в часи середньовіччя, то насолоджувались звуками творів Михайла Глінки і сучасного Мішеля Леграна. А то танцювали у вирі української коломийки і співали разом із французом Шарлем Азнавуром. Слова від батьків у багатьох визвали сльози. Мама бандуриста Сашка Цуканова Любов Танасійчук сказала, що вони радіють успіхам своїх талановитих дітей, та найголовнішою нагородою для них буде, аби сини та доньки були хорошими людьми в житті. На згадку про випускний захід присутні зробили світлини.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації