Вхід | Реєстрація

У Іванівці вбили «чупакабру»

У Іванівці вбили «чупакабру»

3 липня житель села Іванівка виявив поряд із приватним домогосподарством дивне створіння. Близько 12-ої години дня Олександр Близнюк працював біля будинку. Він почув гавкіт собак, що бігали навколо купи дров. Чоловік підійшов ближче і побачив між дровами незрозумілу тварину.

—  Спершу я подумав, що то лисиця, — пояснює Олександр. — Почав виганяти її зі схованки, аж раптом вискочило незрозуміле створіння. Із переляку я схопив палицю і вдарив тварину по голові. Від удару вона померла на місці. На вигляд тварина схожа на лисицю.

Чоловік відніс труп на край села і викинув у яму. Про незвичного «гостя» він розповів сусідці. Далі про тварину дізнались юнаки, які поїхали на місце захоронення і дістали її.

Працівникам ветеринарної служби про незвичайну тварину ніхто з жителів Іванівки не повідомляв. Вирішили спершу звернутись у редакцію тижневика.

Кореспонденти «ЕХО» оглянули «чупакабру» і зв’язалися із заступником начальника районного відділення Держпродспоживслужби Сергієм Челідзе. Його колеги мають виїхати на місце, оглянути тварину і провести лабораторні аналізи.

Що покаже ветеринарна перевірка, читайте в черговому номері тижневика.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 липня 2019, 17:04 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації