Вхід | Реєстрація

Бенефіс кобеляцького маестро

Бенефіс кобеляцького маестро

У Кобеляках відбувся концерт, приурочений 70‑річчю видатного українського артиста, керівника ансамблю танцю «Барвінок» Володимира Уткіна.

Колеги називають його хореографом від Бога. Танець став його пульсом, биттям серця, диханням, виразом у щасті й смутку, горі і радості. 60 років на сцені, уже чотирнадцятилітнім сам почав учити дітей хореографії. Нині ж у Володимира Уткіна чимало учнів. Усі вони, а також велика родина митця, із подарунками і квітами минулої неділі завітали до міського будинку культури, щоб привітати маестро з його ювілеєм.

Під керівництвом Володимира Уткіна кобеляцькі танцюристи багато років успішно виступають на сценах Полтавської області та всеукраїнських фестивалів. Їхнє виконання танців «Василечки», «Чорбівські підківки», «Кружало», «Сито», «Рогоза», «Трояк» стало відомим на всю країну. І в 2015 році колектив підтвердив звання «Народного»!

Цього дня особисто привітати уславленого маестро з Днем народження до Кобеляк завітав і народний депутат-захисник Артем Вітко.

— Дуже пишаюся, що особисто знайомий з цією талановитою людиною, — наголошував народний обранець. — Тож із задоволенням приїхав привітати його з 70‑річчям. Щиро зичу ювіляру міцного здоров’я, довголіття, наснаги, нових звершень на творчій ниві. Нехай кожен день буде світлим і радісним, сповненим тепла й любові близьких і рідних людей. А неоціненна робота маестро продовжує дарувати щастя тисячам прихильників українського танцю.


Автор: Сергій ВАКУЛЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Lion2020 / 13 липня 2019, 15:49
Уткін дійсно талант, а кандидатів у депутати де тільки зараз не побачиш !
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації