Вхід | Реєстрація

Ями між Санжарами і Нехворощею лататиме «Ростдорстрой»

Ями між Санжарами і Нехворощею лататиме «Ростдорстрой»

21 травня в системі публічних закупівель «Прозорро» Агентство автодоріг оголосило тендер на «Поточний середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення Нові Санжари — Нехвороща на ділянці км2+414 — км42+394, у межах Новосанжарського району окремими ділянками. Дорожні роботи Агентство оцінило в 38 183 308 гривень. Джерелом фінансування вказана субвенція з державного бюджету.

Із трьох підприємств, які претендували на тендер, ТОВ «Миколаївбудцентр», товариство з обмеженою відповідальністю «Ростдорстрой» і ТОВ «Дорожник-1», комісія відмовила останньому.

Одеське товариство «Ростдорстрой» запропонувало провести ремонтні роботи за 37 880 000 гривень. ТОВ «Миколаївбудцентр» — за 38 080 000.

8 липня відбувся аукціон. У результаті перемогли в ньому одесити. Роботи мають провести до 31 грудня цього року.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 липня 2019, 14:45 | Нові Cанжари | Фінанси
1. Rety / 12 липня 2019, 15:50
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Ну як завжди, весною і літом окопами їздимо, а на зиму латають коли і нахуй не треба, тому що сніг краще ті ями полатає. Дибіли кончені
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації