Вхід | Реєстрація

Кобелячани «жартують»

Кобелячани «жартують»

21 червня суддя Кобеляцького районного суду Тетяна Мороз розглянула справу щодо завідома неправдивого повідомлення.

29 березня житель Кобеляцького району умисно зателефонував з мобільного телефону на спеціальну лінію служби «102» і повідомив про вбивство. Поліцейські з’ясували, що інформація виявилась неправдивою.

13 травня підозрюваний уклав угоду про визнання винуватості з прокурором Кобеляцької місцевої прокуратури Віталієм Карпенком. У результаті, обвинувачений отримав покарання — позбавлення волі строком на два роки, але був звільнений від його відбування з іспитовим строком на один рік.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 липня 2019, 10:01 | Кобеляки | Кримінал


1. Slavko / 16 липня 2019, 13:01
Якби ще написали, яку угоду уклали прокурори з Дорошенком, було б набагато цікавіше. Хоч помріяти...
2. Slavko / 16 липня 2019, 13:06
Це в нас так працюють : одному замість ОПГ - маленький штраф, а другому, нещасному, що подзвонив по п’яні - тюрма! Бо у нього грошей нема... Справедливість !

Змінено 16.07.2019, 13:09
3. alist / 16 липня 2019, 22:10
Особисто я так зрозумів позицію прокуратури, прочитавши дану статтю - якщо побачили скажімо чоловіка в калюжі крові, ідіть мимо, бо вдруг то не вбитий, а п’яний упав і розбив носа, і вам раз - і два роки тюряги. Чи чуєте, вибачте, трупний запах від сусідів - не телефонуйте, бо може то просто воняють 4000 зіпсованих гусячих яйець з притулку для собак. А позвоните - поїдете на зону.
Дякую за роз’яснення, треба принцип - моя хата скраю - записати в конституцію, за пунктом № 1.
4. orakul / 17 липня 2019, 06:21
3.alist
« якщо побачили скажімо чоловіка в калюжі крові, ідіть мимо, бо вдруг то не вбитий, а п’яний упав і розбив носа»

Скажу більше. Знайомі мєнти чи пак поліціянти казали, що якщо вони приїхали, наприклад, на пограбування магазину, а там під прилавком лежит вбитий дяько, то вони його не мають права чіпати аж поки хтось не напише заяву. Ну тіпа демократія - вам звонили про пограбування, так його і розслідуйте. Зателефонуюь що дядько вбитий, тоді займайтесь дядьком. Ну а тепер боятимуться і телфонувати. Хто знатиме вбитий він чи напився і спочиває. А може він просто впав від голоду.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації