Вхід | Реєстрація

Карлівські та Кобеляцькі поліцейські розкрили крадіжки електроінструменту

Карлівські та Кобеляцькі поліцейські розкрили крадіжки електроінструменту

До Карлівського відділу поліції звернулася 33-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що вночі невідома особа з її будинку викрала бензопилу.

Працівниками поліції було встановлено, що даний злочин вчинив 49-річний житель м. Карлівка, який уже неодноразово притягувався до відповідальності за подібні злочини. Зловмисник, скориставшись відсутністю господарів вдома, проник до приміщення будинку через незачинене вікно на кухні.

За фактом крадіжки, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Чинне законодавство за подібні дії передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Фігуранту оголошено про підозру.


До чергової частини Кобеляцького відділу поліції надійшло повідомлення від 37-річного місцевого мешканця про те, що невідома особа здійснила крадіжку мотокоси.

Під час проведення розшукових заходів сектором превенції Кобеляцького відділу поліції встановлено особу, причетну до злочину. Підозрюваним виявився  32-річний місцевий мешканець.

Також надійшло повідомлення з магазину «Аврора» про те, що невідома особа, вчинила крадіжку речей.

Завдяки камерам відеоспостереження працівниками сектору превенції Кобеляцького відділу поліції встановлено особу причетну до даної події. Нею виявилася 49-річна жителька Козельщинського району.
Речові докази вилучено.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність від штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 липня 2019, 16:57 | Кобеляки | Кримінал
1. Lion2020 / 20 липня 2019, 23:19
Шкода, що біля будинку Оксани Корсун не було камери відеоспостереження, може б і той злочин поліцейські розкрили!?

Змінено 21.07.2019, 05:12
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації