Вхід | Реєстрація

Депутатом по 149-му округу стане Касай

Депутатом по 149-му округу стане Касай

Продовжується тріумфальне входження у владу Володимира Зеленського і слуг народу.

Вже відомі перші, ще не остаточні підсумки голосування на позачергових виборах до Верховної ради України. Як і очікувалось на Полтавщині впевнену перемогу здобувають представники пропрезидентської партії «Слуга народу». Не став виключенням і Кобеляцький район, який входить до виборчого округу №149. «Слуги» із великим відривом лідирують по одномандатному округу. За партійний список проекту Зеленського віддали свої голоси більше чим 50 відсотків людей, які прийшли на виборчі дільниці.

Перемагає по 149 округу і висуванець партії «Слуга народу» Костянтин Касай. За нього проголосували 34 відсотки виборців. Далі за критерієм симпатії земляків, розташувалися Лариса Босенко та Артем Вітко. На четвертому місці Вячеслав Мінязєв.

Тобто можна робити висновок, що «бабло» все не вирішує. Дуже дорога у  фінансовому плані виборча кампанія Артема Вітка виявилася провальною. І, швидше за все, на наступних виборах кобелячанам вже непотрібно розраховувати на приїзд артистів типу Дзідзьо чи Ольги Полякової.

Взагалі «слуги народу» беруть у Полтавській області п’ять мандатів із восьми. Ще у трьох округах поки що лідирують самовисуванці Юрій Шаповалов, Олег Кулініч та Фахраддін Мухтаров. Програє своєму опоненту навіть мільярдер Костянтин Жеваго.

Отже, полтавці висловилися за перезавантаження влади, проігнорувавши представників старого істеблішменту.

Наші земляки «виступили» на виборах не надто успішно. Як і очукувалося вже екс-нардепа Андрія Реку відправили на політичну пенсію За нього проголосували лише 457 чоловік по всьому округу. Або – 1,82 відсотки громадян, котрі взяли участь у голосуванні.

Не може похвалитися успіхом і житель Бутенок Павло Гунжель. За нього проголосували 190 чоловік.

Сергія Бульбаху, екс-голову Новосанжарської РДА бачили нардепом 719 виборців, фермера Сергія Жука із Жуків – 662.

Будьмо уважні! Це дані згідно 50% опрацьованих протоколів. Остаточні результати можуть трохи змінитися.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 липня 2019, 10:03 | Кобеляки | Політика


1. Beri Mor / 22 липня 2019, 10:39
"Касай,так Касай".Хоча особисто я за нього не голосував.Слава Богу не Вітко.Задрали людей всі оті захисники,волонтери,комбати,які обіцяють вирішувати проблему ними ж і створену.
2. orakul / 22 липня 2019, 11:12
Та вже хай хоч так, аби не Вітко. Ще пару виборів і може почнуть таки головою думати. Хоча Жириновський вчора сказав, що це останні вибри в Україні.
3. orakul / 22 липня 2019, 11:19
Взяв верх не розум, його у укрів давно нема, і, що дивно, навіть не бабло. Оце дають. Верх взяли ілюзії. Лишилось в-чергове кинути нарід на його іллюзіях і може почне таки розум відроджуватися.
4. Maks75 / 22 липня 2019, 11:26
Бездари завжди з апломбом, і Сергій Бульбаха на власному прикладі доводив це неодноразово. Останні вибори – ще одне тому підтвердження. І дуже красномовне. Хоч свита й стелилася перед ним у словесних гратуляціях, але й це не допомогло. Минулого разу він балотувався в 144-му окрузі й набрав 2570 голосів. Нині, балотуючись у своєму 149-му окрузі, набрав «аж» 719. «Прогрес» очевидний. Так «падати» ще треба вміти, особливо після перебування у кріслі голови РДА, коли на ділі упродовж цілої п’ятирічки міг доводити землякам, як він "знає, уміє і може". Але земляки розпізнали, що то всього лиш пусте виборче гасло. Дали виборці підср@чника і найбільшому «правдолюбу» Андрію Реці, в якого ще менше голосів, ніж у Бульбахи. Схоже, народ повільно і дуже мляво, але все-таки починає прозрівати, і його дешевим популізмом уже не обдурити. Як сказав Beri Mor: "Слава Богу - не Вітко". Хоча назвати наш вибір вдалим теж не можна. Скоріш за все, Касай для нашого округу нічим не буде кращим за Реку, хіба лиш совісті не вистачить кнопкодавити. А в іншому... Бачили очі, що вибирали.
5. Maks75 / 22 липня 2019, 11:33
Хоч один проголосував так як треба. Щиро і від душі іисловив свою позицію: Посилання на www.facebook.com
6. Borch / 22 липня 2019, 12:07
5.Maks75
«Щиро і від душі іисловив свою позицію:»

Щиро і від душі показав свій рівень розвитку, дитячий сад.

"на наступних виборах кобелячанам вже непотрібно розраховувати на приїзд артистів типу Дзідзьо чи Ольги Полякової." Возити артистів на виборах це позор. Я дуже радий що земляки не повелися на цей крок, це дуже важливо. Народ міняється в кращу сторону, жаль що для цього була потрібна війна, але все буде гуд. А формат таких народних гулянь мені особисто сподобався, тому не спішіть забувати про такі гульки, можливо все тільки починається. Правда все залежить від людей, захочуть буде!

"Далі за критерієм симпатії земляків, розташувалися Лариса Босенко" Цікаво як це вона не потрапила в закритий опрос, якогось кандидата... =) ех, ці закриті опроси...
7. Maks75 / 22 липня 2019, 12:20
Магія цифр: Андрій Река у передвиборчій агітці хвалився, що на його запрошення 7 тисяч 200 земляків відвідали Веховну Раду, де він їм особисто проводив екскурсії і вони від того мають почуватися особливо щасливими. Чому ж тоді хоч вони не проголосували за найбільш "народного і чесного"? А ще, виявляється, він десяткам тисяч допоміг в індивідуальному порядку, вони теж мали б виказати свою вдячність «галочкою» в бюлетені... Це я все до того, що відсьогодні А.Река буде волати: вибори на нашому окрузі сфальсифікували!!! А прихильників Андрія Олександровича заспокою: ніде він не зникне, тепер ще частіше мулятиме очі народу в нашому селищі, хоча його політична "лебедина пісня" таки вже спєта...
8. Maks75 / 22 липня 2019, 12:23
6.Borch
«Щиро і від душі показав свій рівень розвитку, дитячий сад.»

Дитячий сад - це вірити в казочки політиків-популістів. Вільшість виборців повірила в казочку "зелених героїв" і маємо те, що маємо.
9. Maks75 / 22 липня 2019, 12:29
Все буде добре, я собі кажу.
Як мантру, я повторюю цю фразу.
Ховаю біль, тривогу і відразу,
Приймаю все. Й нікого не сужу.
Все буде добре - це ж не назавжди.
Буває так - втрачають люди розум.
Та втрата глузду - це ще не загроза,
Аби не сталось гіршої біди!
Все буде добре! Ріки з берегів -
І ті виходять у часи негоди,
Та тільки не згуби себе, народе,
Пустивши в серце й душу ворогів!
Як легко перетнути цю межу,
Яка веде країну до безодні.
Немає завтра. Є лише - сьогодні...
...........................
Все буде добре - я собі кажу...
10. Madtharu55 / 22 липня 2019, 12:39
Лічно я знаю Реку як підлу й жорстоку людину. Бумеранг вернувся до нього, ну я не зловтішаюсь. Бог йому суддя.
11. Borch / 22 липня 2019, 12:45
8.Maks75
«Дитячий сад - це вірити в казочки політиків-популістів. Вільшість виборців повірила в казочку "зелених героїв" і маємо те, що маємо.»

Конечно популісти. Скоро побачимо чи хоч одну обіцянку не виконають наші популісти. Взагалі що таке популізм, і кого Ви вважаєте не популістом? Якщо не секрет...
12. Maks75 / 22 липня 2019, 13:20
11.Borch
«що таке популізм, і кого Ви вважаєте не популістом?»

Процитую Вікіпедію: "Популізм — це політика або риторика, яка апелює до простих народних мас, їхніх надій, страхів, незадоволення життям, і ґрунтується на протиставленні інтересів широких мас населення інтересам еліти". А тепер згадайте виступи Реки і того ж Вітка, в яких вони «поносили» опонентів і виставляли себе правдоборцями, захисниками народу. На жаль, популістами були всі кандидати, щоправда, хтось меншою мірою, хтось більшою. В їх числі (я так вважаю) і обраний Касай. В тому, шо він виконає хоч одну свою обіцянку (зокрема викорінити корупцію в дорожньобудівельній галузі та розвивати дорожну інфраструктуру в нашому окрузі, про що він говорив на зустрічі з виборцями), я дууууже сумніваюсь! А ви?

Змінено 22.07.2019, 14:02
13. Borch / 22 липня 2019, 14:48
12.Maks75
«я дууууже сумніваюсь! А ви? »

Впевненості немає, але на рахунок інших кандидатів була впевненість, що точно нічого не зроблять.
14. Чудо Юдо / 22 липня 2019, 21:30
2.orakul
«Хоча Жириновський вчора сказав, що це останні вибри в Україні. »

Ну що тут скажеш - дуже авторитетна думка! :)

3.orakul
«Верх взяли ілюзії. Лишилось в-чергове кинути нарід на його іллюзіях і може почне таки розум відроджуватися. »

Оракулу з кого не проголосуй - все не так :) А за кого ти, діду, проголосував, як не таємниця?

12.Maks75
«В тому, шо він виконає хоч одну свою обіцянку (зокрема викорінити корупцію в дорожньобудівельній галузі та розвивати дорожну інфраструктуру в нашому окрузі, про що він говорив на зустрічі з виборцями), я дууууже сумніваюсь! А ви? »

Я за Касая не проголосував по тій причині, що він кар’єру свою будує у дорогобудівельній галузі. І хоч убийте не повірю що не крав у найкращій для розкрадання держкоштів сфері! Якби святий був - давно б звідти турнули)
15. orakul / 22 липня 2019, 22:02
14.Чудо Юдо
« І хоч убийте не повірю що не крав у найкращій для розкрадання держкоштів сфері»

Посилання на aferist.org
16. alist / 22 липня 2019, 22:11
Здивували люди, чесне слово здивували. Я був впевнений, що як завжди проголосують за того, хто більшою пачкою грошей потрясе, а ні, Вітка "кинули", на концерті пострибали, а потім не проголосували. Може, ще й не все втрачено, є якийсь прогрес в головах.
17. Lion2020 / 23 липня 2019, 00:33
Тільки кого вибрали?!
18. orakul / 23 липня 2019, 06:36
14.Чудо Юдо
« А за кого ти, діду, проголосував, як не таємниця?»

Я ж вже тута писав, що найадекватніший із кандидатів і маючий шанс на успіх Мінязєв. За нього і проголосував. Ну а те, що нарід обрав Касая свідчить про те, що почали включати хоча б логіку. Це вже плюс. Так дивись і розум включать. Ті, хто виживе. Я дуав що оберуть таки Вітка.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації