Вхід | Реєстрація

Місто отримає 8 мільйонів гривень субвенції

Місто отримає 8 мільйонів гривень субвенції

Кошти в міську казну надійдуть з державного бюджету.

10 липня Уряд схвалив рішення про спрямування 1,4 мільярда гривень на підтримку малих міст та селищ за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Того ж дня це рішення погоджено. Таку інформацію на сторінці в соцмережі Фейсбук оприлюднило Полтавське регіональне відділення Асоціації міст України.

Усього в Полтавську область, згідно рішення, надійде 70 000 000 гривень. Їх отримають 9 міських і селищних рад. Зокрема, бюджет Кобеляцької міської ради поповниться сумою в 7 845 035 гривень. Депутати мають використати ці кошти на соціально-економічний розвиток містечка.

Також у розпорядженні Кабінету Міністрів вказано, що в 2019 році Бутенківська сільська об’єднана територіальна громада отримає 600 000 гривень на капітальний ремонт будинку культури та 199 000 — на придбання звукового обладнання для цього закладу.

Державна субвенція для районного бюджету становитиме 140 000 гривень. Ці кошти поділять порівну і витратять на заміну вікон у Білицькій школі № 2 та Солошинській ЗОШ.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 липня 2019, 10:10 | Кобеляки | Фінанси


1. Lion2020 / 25 липня 2019, 11:32
Невже зможуть таки поремонтувати дороги?!
2. ИВЕН / 25 липня 2019, 16:09
Депутати мають використати ці кошти на соціально-економічний розвиток містечка

дуже хочеться надіятися-що якусь копійку виділять і на парк Богдана Хмельницького....
3. Чудо Юдо / 25 липня 2019, 16:45
Ура! Нарешті Санич зможе заснувати ще одну футбольну команду!
Мрії збуваються! :))))
4. ИВЕН / 25 липня 2019, 20:19
3.Чудо Юдо
«Ура! Нарешті Санич зможе заснувати ще одну футбольну команду!
Мрії збуваються! :)))) »


САРКАЗМ...ну навіщо так злобно...
5. Чудо Юдо / 26 липня 2019, 11:59
4.ИВЕН
«
САРКАЗМ...ну навіщо так злобно... »

Бо у нашого мера одні цяцьки на умі.
4 роки керує і то у футбол грається, то в екопарки, то в парки, то в небо салютами тисячі вистрілює.
Частина жителів влітку без води сидить - йому плювати, сміття скоро уже складати нікуди буде - він ні при чому, взимку по дорогах хрен проїдеш - йому то що?
Якось іззаду він почав роботу. Із розваг, а не поліпшення інфраструктури. І ніхто не вкаже йому що це дурня - депутати сидять на кожній сесії та мух на стелі рахують, а народ звик терпіти мовчки.

Вітко на розвагах он уже пролетів.
6. alist / 26 липня 2019, 22:32
Не важко передбачити куди просадять ці гроші - футбол (500 тис.), підняття зарплати міськраді (1 млн), премії (2 млн.), екопарк (1млн.), на парк (100 тис), День чого небудь (4млн), 0,0005мм. асфальта, десь в перевулку (200 тис), газету (45тис.) і 35 грн. на капітальний ремонт водопроводу.
А потім їх Високопреосвященство буде казати - район/область/Київ, грошей не дає, на мусоровоз нема, на скважини нема, на водопровод нема, а тут ще й сніг неожиданно в січні випав.
7. Чудо Юдо / 27 липня 2019, 16:05
6.alist
«а тут ще й сніг неожиданно в січні випав. »

Нє, ну це Ви, шановний, придиреєтеся. Чий не проблема, є старий перевірений спосіб її рішення, який у лютому цього року мер рекомендував підприємцям - "почекати до весни" :)
Ділов то!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації