Вхід | Реєстрація

Чорний замість Кришина

Чорний замість Кришина

Позачергові парламентські вибори-2019 в Україні відбулись. Хоча ще підраховуються остаточні результати перегонів, вочевидь можна сказати, що вражаючу перемогу одержала політсила «Слуга народу». За попередніми даними — 42,98 відсотка голосів. Такого результату не мала навіть Партія регіонів. У Дніпропетровській області неочікувано для всіх програли відомі політики, які балотувались до парламенту. Наприклад, у вищий законодавчий орган нашої держави, за попередніми результатами, не попадають Максим Курячий, Загід Краснов, Геннадій Гуфман, Іван Куліченко, Андрій Шипко, Костянтин Павлов, Артур Мартовицький, Вадим Нестеренко, Олег Кришин.

У загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі № 34 по Царичанському району серед політичних партій найбільше виборчих голосів набрала фракція «Слуга народу» (56,26 відсотка), після неї пройшла «Опозиційна платформа — «За життя» (18,56 відсотка). Далі — ВО «Батьківщина» (6,92 відсотка), четверту і п’яту позиції займають «Європейська солідарність» (2,14 відсотка) та «Голос» (0,93). Що стосується кандидатів у депутати до парламенту, то в нашому районі найбільше виборчих голосів набрав Дмитро Чорний («Слуга народу») — 4430 чоловік (36,5 відсотка), за Олега  Кришина — 2444 виборчих голосів (23,88 відсотка), за представника «Опозиційної платформи — «За життя» Дмитра Ковальова віддали 938 голосів (7,96 відсотка), Ісаєв Гілал Міргасан — огли (ВО «Батьківщина») набрав 429 голосів (3,41 відсотка) і 413 виборчих голосів (3,72 відсотка) отримав самовисуванець Артем Кравченко.

У день виборів 21 липня кореспонденти тижневика «ЕХО» побували на 4 виборчих дільницях: у Царичанці (дільниці №120613, приміщення Центру культури та дозвілля та №120614 — приміщення опорної школи), селах Дубовому і Залелії (дільниці №120618 і 120630, приміщення сільських клубів). Атмосфера перегонів була спокійна і навіть святкова. Наприклад, у Дубівському сільському клубі виборців зустрічала музика, яка лунала з гучномовців, а саме приміщення було святково вбране, люди посміхались одне одному. По всіх дільницях, які ми відвідали, за виборчим процесом слідкували спостерігачі — представники від політичних сил, депутатів‑мажоритарників, засобів масової інформації, громадських організацій: ВО «Батьківщина», «Слуга народу», «Опозиційна платформа «За життя», «Європейська солідарність», «ВО «Свобода», «Українська стратегія Гройсмана», газета «Придніпровськ», інтернет-видання «Правовий контроль України», «Вісник Кременчука» та інші. Крім того, вели опитування представники екзитполів — політичної організації ТОВ «МА «Промедіа Консалтинг», дослідницького центру «Социс» та комітету виборців України «Громадська мережа «Опора».


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 липня 2019, 12:10 | Царичанка | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації