Вхід | Реєстрація

Коли бурульки вбивають

Бурульки в районному центрі все густіше звисають із стріх, перетворюючись на одну величезну льодяну брилу. Різні за калібром та формою, вони «обсіли» дахи будинків, балкони, водостічні труби та навіть кондиціонери. Фахівці стверджують: чим більшою є вага бурульки, і чим вищою будівля, на якій вона розташована, тим більшою є загроза перехожим отримати серйозні травми. Слід пам’ятати про небезпеку, яку вони несуть з собою. Адже падаючи з висотних будівель, бурульки нерідко травмують перехожих, знищують майно. Під їхнім тягарем обриваються електропроводи, руйнуються конструкції будівель та споруд.
Несолодко зараз пішоходам — у багатьох місцях тротуари підступно слизькі. Люди падають, травмуються і "незлим, тихим словом" згадують міську владу, комунальників. Хтось мав би подбати про очищення тротуарів від снігу, а якщо цього не зробив вчасно, то посипання їх зледенілої поверхні піщано-соляною сумішшю — єдиний у цій ситуації вихід.
Аби уникнути “льодової небезпеки”, будьте обережні, прогулюючись зимовими вулицями!

Талий сніг із даху смертельно травмував 80-річну бабусю

До Зіньківського РВ ГУ МНС надійшло повідомлення про те, що в приватному господарстві в с. Проценки внаслідок сходження талого снігу з даху господарчого сараю смертельно травмована старенька, 1929 р.н. Як сказано в повідомленні Центру пропаганди ГУ МНС в Полтавській області, її труп направили в морг Зіньківської ЦРЛ для встановлення причини смерті.

Під вагою снігу обвалилася господарська споруда: загинула жінка
Внаслідок руйнування під вагою снігу господарської споруди загинула 56-річна жінка.
Трагічний випадок стався в селі Гречкіно Кролевецького району.
Жінка сама намагалася зміцнити конструкції споруди, які деформувалися через накопичення снігу, і саме в цей час дах не витримав навантаження і обвалився.
Тіло загиблої з-під завалів дістали сусіди, які стали свідками нещасного випадку.
Альона Глік, з використанням інформації ГУ МВС України в Полтавській та Сумській областях
На фото: «Льодові гірлянди» на даху районного Будинку культури

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2010, 11:34 | Гадяч | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації