Вхід | Реєстрація

Нічна аварія з двома загиблими

Нічна аварія з двома загиблими

25 липня в Новосанжарському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинули водій та один із пасажирів.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Полтавській області, о 23:17 автомобіль «Москвич», під керуванням жителя Світлівщини, 1968 року народження, врізався у дерево. Аварія сталася на автодорозі між селами Вовківка і Драбинівка.

Разом із водієм у автомобілі перебували четверо пасажирів. Автомобіліст та мешканка села Андріївка, 1970 року народження, загинули на місці пригоди. Інших пасажирів госпіталізували до Новосанжарської райлікарні. Серед постраждалих — мешканка Вовківки, 1969 року народження, та двоє жителів Андріївки, 1978 та 1980 років народження.

Після того, як пасажирів «Москвича» доставили в Новосанжарську ЦРЛ, одного з них терміново прооперували.

Зі слів головного лікаря Ольги Гирі, життю пацієнта вже нічого не загрожує. Він знаходиться на лікуванні в хірургічному відділенні. Двох інших постраждалих у ДТП днями випишуть з лікарні.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 липня 2019, 11:44 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації