Вхід | Реєстрація

Поряд із Лелюхівкою будують сонячну станцію

Поряд із Лелюхівкою будують сонячну станцію

Роботи на енергогенеруючому об’єкті тривають майже місяць. Сонячну електростанцію зводить столичне товариство з обмеженою відповідальністю «Санвін 2». Об’єкт знаходиться в межах села Лелюхівка, поряд із автодорогою М-22, займає територію площею 17,7 гектара. Будівництво планують провести за 135 днів, включаючи підготовчі роботи.

У вересні минулого року товариство «Санвін 2» уклало договір на оренду землі, строком на 25 років. Розмір орендної плати в рік — 284 000 гривень.

У сільській раді вважають орендну плату замалою, оскільки ця сума становить лише 3 відсотки від вартості землі. Невдовзі сільрада отримає генеральний план Лелюхівки, у якому земельну ділянку, що знаходиться під електростанцією, включать у межі населеного пункту. Тоді депутати матимуть можливість переглянути суму орендної плати.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 серпня 2019, 10:02 | Нові Cанжари | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації