Вхід | Реєстрація

За допомогою люди звертаються до виконкому

За допомогою люди звертаються до виконкому
Юлія Бараненко

На засіданні виконкому Царичанської селищної ради, яке відбулося минулого тижня, вирішували питання соціального характеру.

За погодженням комісії з питань роботи із сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах, під соціальний супровід було взято дві сім’ї з Царичанки і Прядівки. Ще кільком сім’ям і громадянам з Новостроївки, Кущівки, Царичанки, які перебувають у складних життєвих обставинах, було вирішено надавати консультації у вирішенні їхніх соціально-побутових проблем. Відповідальною за надання соціальних послуг призначили Юлію Бараненко, провідну спеціалістку соціально-гуманітарного відділу.

Також мешканець Царичанки Норайр Амбарцумян звернувся до опікунської ради виконкому (голова Наталія Герасименко) з проханням призначити його піклувальником над рідною сестрою, людиною з інвалідністю ІІ групи з дитинства. У зв’язку з цим, орган опіки і піклування, згідно процедури, порушив клопотання заявника перед районним судом.

У ході засідання присутні затвердили протокол комісії з питань розгляду заяв громадян, які потребують соціального обслуговування. Згідно винесених рішень, трьом громадянам з Новостроївки, Гнатівки і Царичанки працівники терцентру надаватимуть соціальні послуги вдома на платній і безоплатній основі.

Далі присутні затвердили список у кількості 23 особи, які звернулися до селищної ради з проханням надати їм матеріальну допомогу. Люди просять гроші на лікування, соціальний побут, поховання тощо. Відзначимо, що кожного місяця прохачів назбирується багато. Комісія ретельно вивчає кожну людську історію, описану в заяві, і в проханні допомогти не відмовляє.

Також члени виконкому внесли зміни в склад комісії з питань роботи із сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах. До цієї комісії ввели дільничних офіцерів поліції громади Олександра Сірого, Олександра Сапая і Сергія Мегеца.

Наприкінці засідання виконкому присутні розглянули заяви громадян громади, які звернулися з проханням уточнити адресні номери житлових будинків, земельних ділянок, об’єктів житлової нерухомості, надати дозвіл на збирання хворосту, розширення мережі вуличного освітлення та інше.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2019, 13:01 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації