Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькому районі розпочато розслідування за фактом незаконного видобутку копалин

У Кобеляцькому районі розпочато розслідування за фактом незаконного видобутку копалин

Працівники Кобеляцького відділу поліції припинили незаконний видобуток глини у кар’єрі площею близько 2-х гектарів, неподалік села Марківка. За фактом порушення правил використання надр розпочаті першочергові слідчі дії.

Про масштабний незаконний вибір глини на великій ділянці поліції стало відомо від місцевого жителя.

За процесуальним керівництвом Кобеляцької місцевої прокуратури відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 240 Кримінального Кодексу України. 

Відповідно до ухвали Кобеляцького районного суду, на техніку, що безпосередньо була виявлена на місці події, накладено арешт.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування, назначено ряд експертиз.

За інформацією Кобеляцького відділу поліції



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2019, 19:35 | Кобеляки | Кримінал


1. Beri Mor / 3 серпня 2019, 21:10
На зону сажать чорножопих,разом з сільськими головами,які за бабки дозволяють знищувати все довкола.Не повірю щоб без відома місцевої влади турки самі безпрєдєльнічали.
2. ИВЕН / 3 серпня 2019, 21:41
А з чого тоді будувати...
3. Slavko / 3 серпня 2019, 23:25
Ну ніх... собі ! Мабуть, завтра сильна буря буде ! Хоча... Скільки вже вони навідкривали, стільки вони домовлялись, що ... нічого не ждати. Хтось у фейсбуці правильну сторінку створив, альтернативну, називається "Кобеляцький відділ поліції, місцевий бізнес". Тільки на превеликий жаль, там нічого не пишуть, виходить, той бізнес таємний, імовірно, незаконний... А ще чомусь немає сторінки місцевої прокуратури, бо , мабуть, Кобеляцька прокуратура сама по собі таємна, а пише тільки через «Ехо» і то вкрай рідко. Конспіратори вищого рівня, але чомусь не правоохоронці !!!
4. Slavko / 4 серпня 2019, 00:24
2.ИВЕН
«А з чого тоді будувати...»

Таким питанням усі дурні задаються !
Ставлю їм питання. У Онура все є – нова і нова іноземна техніка, солярка, зарплати, страховки, мабуть договір про виконання про виконання робіт, а глини, яку треба возити – немає ? Де її взяти ? Це не питання, це загадка.
Варіанти відповіді :
1) Купити законно в кар’єрі.
2) Придумати, де і як можна украсти, із ким домовитись, кого в долю взяти,
а гроші залишити собі...
5. Slavko / 4 серпня 2019, 22:25
Отак щойно ці кляті кобеляцькі «реформатори» в погонах промчали на шаленій швидкості близько 100 км/год через населені пункти району (код 39234) на службовій дев’ятці, переслідуючи інший приватний автомобіль, наздогнали, після чого благополучно домовились із порушником, не складаючи ніяких постанов, відпустили, потім під’їхали до приватного подвір’я порушника,отримали мзду та й поїхали собі назад далі "ловити рибку" на Сухинівський пост... А потім будуть нам розповідати байки та звітувати про свою незаплямованість. Реформуємось далі, Кобеляки !
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації