Вхід | Реєстрація

Біля Гайового знайшли труп жінки (оновлено)

Біля Гайового знайшли труп жінки (оновлено)

На моторошну знахідку натрапили працівники однієї із дорожніх організацій, що працюють на будівництві автодороги Решетилівка-Дніпро.

6 серпня після полудня кілька працівників будівельної фірми під’їхали до старого залізничного насипу, що поряд із село Гайове. Чоловіки мали на меті оглянути місце майбутніх дорожніх робіт, адже саме в цьому місці буде прокладений відрізок шляху пожвавленої автотраси,яка має оминути Кобеляки. Потім один із них захотів у туалет. Підійшовши до кущів, що ростуть поряд із насипом чоловік спочатку відчув підозрілий сморід, а потім побачив тіло людини. Робітники одразу зателефонували у поліцію.

Зараз на місці, де виявлений труп працюють експерти і слідчі. Коментарів поліцейські не дають. Із неофіційних джерел нам вдалося дізнатися, що знайшли тіло молодої жінки. Вік швидше за все визначали за одягом, адже тіло встигло розкластися. Зараз правоохоронці намагаються встановити особу загиблої та вияснити причину смерті. Це буде досить важко зробити. Тіло пролежало в кущах поряд із Гайовим не один день.

 

Станом на 7 серпня вже встановлено особу жінки. Як повідомляє відділ комунікації поліції Полтавської області, загибла – мешканка Дніпропетровської області, 1981 року  народження. На момент виявлення перебувала у розшуку в Дніпропетровській  області, як безвісно зникла.

Відомості внесені до Єдининого реєстру  досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство)  Кримінального кодексу України.

У рамках провадження слідчим належить встановити причину смерті жінки та обставини події.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 серпня 2019, 13:44 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації