Вхід | Реєстрація

Комунальники осідлають електрокарети

Комунальники осідлають електрокарети

Працівникам комунального підприємства «Джерело», які слідкують за чистотою вулиць, замінять старі екологічні карети.

У 2012 році для потреб комунальників Новосанжарська селищна рада придбала триколісні велосипеди з корзинами. На цих екологічних каретах працівники підприємства об’їжджають селище і прибирають вулиці від сміття. Після об’єднання Нових Санжар із Зачепилівкою, територія обслуговування значно збільшилась. Екологічні карети відпрацювали свій термін і потребували заміни. Тому депутати селищної ради вирішили полегшити роботу комунальників і придбати їм електровелосипеди.

Кошти на екокарети для комунального підприємства «Джерело» використали з державної субвенції, що надійшла на розвиток інфраструктури. Відповідно з проектом, затвердженим на селищній сесії, комунальникам закуплять триколісні вантажні електровелосипеди. Максимальне навантаження на такий транспортний засіб становить 200 кілограмів, його максимальна швидкість — 25 кілометрів.

1 серпня на онлайн-платформі публічних закупівель «Прозорро» був опублікований договір, укладений між новосанжарським селищним головою Інною Кобою і полтавським підприємцем Олександром Дериведмедем. Згідно угоди, селищна рада придбала в підприємця три триколісні електровелосипеди марки «Tiras-200», укомплектовані передньою корзиною.

Загальна вартість транспортних засобів склала 64 770 гривень, або 21 590 за одиницю.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 серпня 2019, 15:56 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації