Вхід | Реєстрація

Кубок пам’яті виграє «Чиста Криниця»

Кубок пам’яті виграє «Чиста Криниця»

8 серпня в Драбинівці відбувся районний міні-футбольний турнір, присвячений пам’яті місцевого жителя.
Нагадаємо, що Леонід Мокляк мешкав у Драбинівці. Був призваний у повітряно-десантні війська Радянської Армії. Під час виконання навчального завдання 22 серпня 1991 року юнак трагічно загинув. Місцеві жителі вшановують його пам’ять щорічним футбольним турніром. Офіційна частина змагань розпочалася хвилиною мовчання. Ветерани драбинівської команди «Колос» пригадали про майстерну гру, яку Леонід демонстрував на полі. Присутні поклали квіти до його могили.

Змагання пройшли за змішаною системою. Із двох підгруп переможці розіграли фінал. У матчі за третє місце на полі зустрілися «Гетьман» із Галущиної Греблі та «Мажор» із Крутої Балки. Галущиногреблянські футболісти вибороли бронзові нагороди турніру, мінімально перегравши суперників із рахунком 3:2.

За пам’ятний кубок поборолися драбинівська «Чиста Криниця» і сухомаячківський «Темп». Місцеві спортсмени з упевненістю перемогли опонентів 6:2.

Кращими гравцями турніру стали Олександр Остріков, Іван Гень («Чиста Криниця»), Іван Білокінь («Темп»), Олександр Забора («Гетьман») і Анатолій Сімон («Мажор»).

Переможці та призери були нагороджені грамотами і перехідним кубком пам’яті Леоніда Мокляка.
Футболісти висловили вдячність за фінансову допомогу в проведенні директору товариства «Чиста Криниця» Олександру Калантаю.


Автор: Віталій БАРАНОВИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 серпня 2019, 14:13 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації