Вхід | Реєстрація

Дві хороші новини від Зеленського

Дві хороші новини від Зеленського

Одразу наголошу все на тих же двох важливих моментах.

Звичайно ж, автор цієї статті особисто із Президентом України не спілкується. Тому твердження «новини від Зеленського» необхідно сприймати критично. Це — інформація, отримана із других, третіх, десятих уст. Але так чи інакше вона пов’язана з іменем та посадою сьогоднішнього Президента України.

Другий принципово важливий момент. Автор ніколи не приховував, що скептично ставиться до того, що українці вибрали собі в Президенти саме Володимира Олександровича. Зрештою, із часів Ющенка вже ніколи не розділяв симпатій широких народних мас. За Віктора Андрійовича мав гріх агітувати особисто. Після того — зась, достатньо одного наступу на граблі. Хто не вірить, може полистати архів «ЕХО» і згадати, що було написано про владу, яка прийшла після так званої Революції Гідності. І про «піпірєдніків» також.

І поки що Володимир Олександрович ще навіть не пробував робити чогось такого, щоб змінити скептичне ставлення до нього із боку автора цієї статті. Хоча із часом можливо все. Ніколи не кажи ніколи.

Але ж скепсис не означає, що потрібно закривати очі і не згадувати про можливий позитив у діяльності влади будь-якого рівня. Тому почнемо.

 

Позитив перший.

Днями в інтернет-ЗМІ був оприлюднений розмір зарплати нового Президента. Вона становить після сплати податків лише 25 тисяч гривень на місяць. Що ж, скромність прикрашає. І приклад хороший для чиновників районного рівня. А то у нас кобеляцький міський голова та голова Новосанжарської райради попризначали собі зарплати удвічі більші, аніж у Президента, а на лікування людей у них в бюджеті грошей немає.

 

Другий позитивний момент.

Днями говорив із чоловіком, який під час передвиборчої кампанії підтримував Володимира Зеленського. І навіть трішки агітував за нього. Так от, цей чоловік, попрохавши не називати його прізвища, поділився інформацією. Підкреслюю, що в мене особисто немає жодної підстави сумніватися у правдивості слів анонімного співрозмовника.

Чоловік розповів, що до нього звернулися із пропозицією очолити Кобеляцьку РДА. Він, у силу різних причин, відмовився.

Що ж тут позитивного?

Перше. Цей чоловік дійсно ніколи не був у владі. Тобто, команда Зеленського хоча б намагається виконувати свої обіцянки і не брати «колишніх» до себе.

Друге. Перша вимога, яка прозвучала з уст людей, котрі пропонували посаду — не красти і працювати чесно.

Так, далі можна до несхочу коментувати і критикувати. Чешуться руки і в мене. Але змовчу. Потрібно ж і про можливий позитив згадувати. І без авторських сентенцій.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 серпня 2019, 09:09 | Полтавщина | Редакційна


1. земеля / 16 серпня 2019, 12:32
То что он не делает поспешных шагов уже хорошо. Или кто-то думает что за месяц можно вытянуть страну из рутины? Так не бывает.Даже если он только остановит падение страны вниз и остановит войну и то будет здорово. Нужен перелом. Кто то из его команды сказал, что лучше 5 лет делать ошибки и исправлять их, чем продолжать воровать. А еще его окружают бывшие и настоящие чиновники, от которых можно ожидать всяких пакостей. Однако время покажет. Будем надеяться на лучшее. Быть добру.
2. Beri Mor / 16 серпня 2019, 20:29
1.земеля
« Быть добру.»

А добро таки дійсно буде...у Зеленського.І немаленьке,я думаю,навіть більше ніж в Порошенка.
3. Beri Mor / 16 серпня 2019, 20:35
1.земеля
«То что он не делает поспешных шагов уже хорошо. Или кто-то думает что за месяц можно вытянуть страну из рутины? Так не бывает.Даже если он только остановит падение страны вниз и остановит войну и то будет здорово. Нужен перелом. Кто то из его команды сказал, что лучше 5 лет делать ошибки и исправлять их, чем продолжать воровать. А еще его окружают бывшие и настоящие чиновники, от которых можно ожидать всяких пакостей. Однако время покажет. Будем надеяться на лучшее. »

Не устаю повторять:"Блажен,кто верует"...
4. земеля / 16 серпня 2019, 20:54
3.Beri Mor
«Не устаю повторять:"Блажен,кто верует"..»


Моряк который не верит и не надеется-не моряк.
5. Beri Mor / 16 серпня 2019, 21:13
4.земеля
«Моряк который не верит и не надеется-не моряк.»

Сам придумав?Якщо чесно,не дуже...
Вірити треба,але не жид.м.Таке моє життєве кредо.
6. земеля / 16 серпня 2019, 21:32
5.Beri Mor
«
Сам придумав?»


Нет.Не сам. Человек , уходящий в море всегда верит в свое возвращение, иначе нельзя.
7. orakul / 16 серпня 2019, 22:39
6.земеля
«
Нет.Не сам. Человек , уходящий в море всегда верит »

Земеля, но что ты сравниваешь моряка с свидомыми украми. Моряк, он за кораблем смотрит, погоду просчитывает, курс прокладывает и т.п. А наши дятлы насверлили дыр в Титанике, избрали очередного «штур-мана» в капитаны, приказали держать курс на Айсберга, и теперь на что-то надеются и во что-то верят. Это последний капитан страны Украина и он ее таки утопит. СУГС!
8. Ltava / 17 серпня 2019, 11:27
"Перша вимога, яка прозвучала з уст людей, котрі пропонували посаду — не красти і працювати чесно."
Згідно логіки - при призначенні «попередників» їм зразу дозволяли красти :)) І, мабуть,"сила різних причин" - не красти відштовхнула людину від посади:))
А радість від прагнення Зе не брати у владу старих взагалі важко коментується, я то думав що знання, досвід, вміння і розуміння важливі для професіонала, а виявляється навпаки :))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації