Вхід | Реєстрація

Санжарці вчитимуться сортувати сміття

Санжарці вчитимуться сортувати сміття

У минулу середу відбулась чергова сесія Новосанжарської об’єднаної територіальної громади. У порядку денному депутати розглянули питання про виділення коштів для забезпечення співфінансування проекту «Сортуй сміття — рятуй життя». Проект має на меті запровадження системи сортування на території громади твердих побутових відходів.

Ця ідея була подана на конкурс «Екологічні ініціативи», який у травні проводила Полтавська обласна рада. Проект отримав із обласного бюджету 50 000 гривень. Його загальна вартість — 121 997. Селищні обранці проголосували за виділення 71 997.

За ці кошти придбають 15 контейнерів для роздільного сортування відходів (для скла, ПЕТ-пляшки), 21 пластикову ємність для роздільного збору відходів, виготовлять 1000 буклетів та 1 рекламно-інформаційний постер «Сортуй сміття — рятуй життя». Контейнери установлять на вулицях та в навчальних закладах ОТГ.

У подальшому планується придбати додаткові контейнери та ємності, залучити все населення до сортування сміття, відкрити пункт із приймання вторинної сировини.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 серпня 2019, 14:31 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації