Вхід | Реєстрація

Ножове поранення стало фатальним

Ножове поранення стало фатальним

31 липня до чергової частини Царичанського відділення поліції надійшло повідомлення із села Кравцівки (поруч Рудки) про спричинене ножове поранення чоловіку 1954 року народження.

Виїхавши на місце трагедії, правоохоронці виявили в будинку №17 по вулиці Полтавській мертвого господаря помешкання з ножовим пораненням грудної клітки.

У ході розслідування було встановлено, що у своєму помешканні загиблий К. вживав спиртні напої з місцевим жителем, ніде не працюючим П., 1960 року народження. У ході розпиття спиртних напоїв виникла сварка. Нероба П., пішовши до себе додому, схопив кухонний ніж, повернувся назад до будинку К. і наніс тому ножовий удар зліва грудної клітки. Після цього пішов додому спати. Від отриманих поранень К. помер на місці.

Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує покарання за частиною 1 статті 115 ККУ «Умисне вбивство». Карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 серпня 2019, 09:03 | Царичанка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації