Вхід | Реєстрація

За 3 зимові місяці у Полтаві випало 171% снігових опадів від минулорічної норми

Комунальні підприємства вели боротьбу з останніми у посиленому режимі, техніка працювала по місту цілодобово. Виконання цих та інших доручень розглядали сьогодні на черговій апаратній нараді у міськвиконкомі.
«Хід виконання робіт щодо прибирання снігу», – це питання було винесено на порядок денний апаратної наради. Начальник міського управління житлово-комунального господарства Юрій Непорада зазначив, що цьогоріч випало значно більше снігових опадів, ніж у минулі роки, в середньому – 171% від норми.
Юрій Непорада, начальник міського управління житлово-комунального господарства:
- З початку снігопадів до роботи по очищенню доріг та територій міста приступили комунальні служби. КП "Міська ШЕД" в середньмоу працювало 29 одиниць снігоприбиральної техніки. В першу чергу, очищали проїзджу частину доріг, тролейбусні маршрути, серпантин на Червоний Шлях, Шолом-Алейхема, Супрунівський та Решетилівський шляхопроводи, дамба по вулиці Веикотирнівській.
Паралельно робота проводилась і по 3-м районам міста. Першочергово, зазначили на апаратній нараді очільники районів міста, за підтримки підприємств та організацій районів здійснювалась розчистка медичних закладів, дитячих садочків та шкіл міста.
На зібранні також заслухали виконання доручень, які були надані міським головою на минулій апаратній нараді, зокрема, питання роботи ліфтів у полтавських багатоповерхівках. На сьогоднішній день, зазначив директор комунального підприємства «Ремліфт» Валерій Колесник, у місті не працюють 13 ліфтів.
Валерій Колесник, директор КП "Ремліфт":
- В суботу і неділю працювали. Запустили ліфт по вулиці Фрунзе, проблемний по вулиці Фурманова. Там замінили мотор, проте ще є проблеми, тож сьогодні поїдуть туди фахівці, думаю, до обіду запустимо.

Автор: www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2010, 16:20 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації