Вхід | Реєстрація

Павлівчани святкували і ярмаркували

Павлівчани святкували і ярмаркували

Саме так жителі населеного пункту, що входить до складу Бродщинської сільської ради, відзначили День села.

Минулої суботи мешканці й гості Павлівки зібралися разом, аби відзначити чергову річницю свого села. Святкова програма включала в себе концерт, футбольний турнір і дискотеку.

На подвір’ї біля сільського клубу працювали одразу кілька локацій. Гостей смачними варениками і галушками частували шинкарки Тетяна Ситнікова і Оксана Вотьканич. Для любителів солодощів працював ярмарок. Поряд із гастрономічними локаціями розмістили дитяче містечко, де місцева малеча спускалася з гірок і каталась на електромобілях.

Та найбільше гості свята чекали на концертну програму, яку для них приготували аматори павлівської сцени.

Місцеві жителі зізнаються, що кожен виступ артистів чекають із нетерпінням. Адже до всіх свят, що проводяться в селі, вони готуються з усією відповідальністю. А програма виступів завжди різноманітна: з пісенними й танцювальними номерами, гуморесками і сценками. На концерти в Павлівку збираються глядачі з усіх сусідніх сіл. І яке б це свято не було, Новий рік, 8 березня чи День матері, у залі немає вільних місць.

Цього разу артисти теж не підвели і на повну викладалися в кожному номері.

Як розповіла завідувач клубу Ольга Євсікова, підготовкою концертної програми займалися і юні, і дорослі артисти. Адже охочих брати участь у художній самодіяльності в Павлівці вистачає. Учасниці пісенного колективу «Павлівчаночка» відповідали за вокальні номери. Постановкою танців займались Світлана Ситнікова і юна гостя з Дніпра Тетяна Андрійченко. Артисти самостійно оформили і сцену.

— Також ми виготовили портрети наших земляків, які проходили службу в зоні проведення антитерористичної операції, і розмістили їх на своєрідній фотоалеї, — говорить Ольга Євсікова. — У цьому нам допомогли Олексій Пустяк і Дмитро Дрюков.

Під час концертної програми, іменинникам, подружнім парам, які відзначали ювілейні дати одруження, та учасникам АТО вручали подарунки на згадку. А на завершення всіх глядачів пригостили короваєм.
Розповідає бродщинський сільський голова Наталія Довга:

— Павлівка — це затишне село, де мешкають привітні і доброзичливі люди. Сільська рада завжди фінансово допомагає в проведенні свят, що відбуваються в Павлівці. Хочу подякувати артистам за чудовий концерт, від якого залишились лише позитивні враження. Також окрема подяка керівнику сільгосппідприємства «Колос» В’ячеславу Нестеренку, котрий допомагає в будь-яких ситуаціях.

Далі відбувся футбольний матч між командами з Леваневського і Павлівки. Його провів спортінструктор Роман Марченко. Перемогу в грі здобули місцеві спортсмени. А увечері на павлівчан чекала дискотека та святковий феєрверк.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 серпня 2019, 13:50 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації