Вхід | Реєстрація

У «Дзвіночку» установлять нові майданчики

У «Дзвіночку» установлять нові майданчики

Для дітлахів, які відвідують Білицький дитсадок, закупили 12 елементів дитячих ігрових майданчиків.
Як розповів селищний голова Юрій Латиш, гірки та каруселі, що знаходились на подвір’ї дошкільного закладу, вже вийшли з ладу. Їх майже півстоліття назад купували за кошти цукрового заводу. За час експлуатації майже всі конструкції застаріли і потребували заміни.

Тому селищна рада виділила майже 200 000 гривень, аби придбати для вихованців дитсадка сучасні елементи ігрових майданчиків.

— Старі конструкції демонтують, а на їх місці установлять нові, — говорить селищний голова. — Гойдалки, балансири й інші елементи купували у відповідності до віку дітей. Усього оновимо три майданчики. Раніше кандидат у народні депутати подарував для дитсадка гірку.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 серпня 2019, 08:55 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації