Вхід | Реєстрація

І знову «Онур»: потужна техніка руйнує дорогу на Гайове

І знову «Онур»: потужна техніка руйнує дорогу на Гайове

У ситуацію втрутився житель Кобеляк Володимир Рева. Завдяки його ініціативності, відбулася зустріч представників фірми із сільським головою Анною Зайченко. Турки пообіцяли ліквідувати пошкодження, що виникли на дорозі.

Доргу на Гайове будували ще за радянських часів.Точніше, вона була, але місцевий колгосп зумів застелити її асфальтом. Із того моменту минуло кілька десятиліть, але асфальтне покриття від автотраси Кобеляки — Світлогірське до села Гайове і до сьогодні знаходиться в цілком пристойному стані. Можливо, причиною цього є той факт, що по цьому відрізку автошляху рідко їздять великовагові автомобілі, можливо асфальту тоді крали менше, але до невеликого села, що в Красненській сільській раді, можна доїхати без проблем і матюків.

Та як відомо, у Кобеляцькому районі тривають роботи з реалізації широкорозрекламованого проекту із будівництва нової автомагістралі Решетилівка — Дніпро. У більшості випадків тендери на виконання робіт виграє турецька фірма «Онур». Саме вона має збудувати і відрізок дороги, що проходитиме поряд із Гайовим. У ході реалізації вищезгаданого проекту із незавидною регулярністю виникають більші чи менші скандали, відкрито кілька десятків кримінальних проваджень. У основному, вони стосуються незаконного видобутку глини та піску. Але вистачає й інших неоднозначних ситуацій.

Зараз працівники турецької фірми працюють на будівництві технологічної дороги, що веде від Гайового аж до річки Ворскла, поряд із Кобеляками. І одразу виник новий скандал.

Житель Кобеляк Володимир Рева, проїжджаючи з Кобеляк до села, помітив, що потужні вантажівки, які перевозять десятки тонн ґрунту, почали руйнувати асфальтне покриття на під’їзді до Гайового. Володимир зробив зауваження працівникам «Онуру» і разом з ними поїхав до красненського сільського голови Анни Зайченко. У кабінеті посадовця турки пообіцяли, що роботи триватимуть ще два-три дні. Потім їх припинять аж до весни. Через ці кілька днів турки мають полагодити кілька метрів зруйнованого асфальтного покриття та зміцнити обочину дороги.

Володимир Рева заявив, що особисто проконтролює виконання обіцянки і повідомить про результат редакцію, а з нею і читачів «ЕХО».


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 серпня 2019, 10:17 | Кобеляки | Суспільство


1. ИВЕН / 27 серпня 2019, 16:31
в попу их надо целовать-ведь они строят дорогу в будущее в ев ро пу...
2. orakul / 27 серпня 2019, 17:40
1.ИВЕН
«строят дорогу в будущее в ев ро пу...»

Тут ти таки правий. Строят прямо в евр.ейську опу.
"На сегодняшний день «Менора» закрепила за собой звание крупнейшего еврейского центра во всём мире." Хоч тут свідомі будуть "впереди планеты всей". Посилання на ujew.com.ua
3. Ltava / 27 серпня 2019, 22:01
2.orakul
«"На сегодняшний день «Менора» закрепила за собой звание крупнейшего еврейского центра во всём мире."»

Так а де тут Менора ? що я пропустив? Чи радянський -"єсли в кране нет води..." працює ?:))
4. Slavko / 27 серпня 2019, 22:45
2.orakul
«"На сегодняшний день «Менора»»

Так по-твоєму, менора - це біда, чи за звізду обидно ?
5. Lion2020 / 28 серпня 2019, 06:47
Доки одне збудують, інше зруйнують!
Все як завжди!
6. orakul / 28 серпня 2019, 07:26
3.Ltava
«Так а де тут Менора ? що я пропустив?»

Ну ти блін даешЪ. Де менора? Ну це ти як Петька Чапаєва запитував, на чому радіостанція - на транзисторах чи на лампах? На тачанці радіостанція.
Центр той називається "Менора". Назвали його так. Куди ти дивився? Подивись ще раз.
7. orakul / 28 серпня 2019, 08:34
3.Ltava
«Чи радянський -"єсли в кране нет води..." працює ?:))»

Та а хто по твоєму винуватий? Ти якийсь антисеміт, чи що? Якщо ні, то чому тоді їхнім каббалістам не віриш? Посилання на www.youtube.com
8. orakul / 28 серпня 2019, 08:36
4.Slavko
«Так по-твоєму, менора - це біда, чи за звізду обидно ?»

Біда те, що ми пришелепуваті. І хто б про звізду балакав. Ви ж йдете туди де 12 звьозд намальовано. У вас таки точно з логікою великі проблеми.
9. Slavko / 28 серпня 2019, 14:49
8.orakul
« хто б про звізду балакав. Ви ж йдете туди де 12 звьозд намальовано. У вас таки точно з логікою »

Яка честь до мене, на Ви! Але я нікуди не йду, ні до яких звьозд і «Свобода» не йде, ідуть за звьоздами дійсно пришелепки, а керують - завжди їхні обранці, от і маємо те, що маємо. Отже, ти знову помилився адресою.
10. ИВЕН / 28 серпня 2019, 15:23
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
придурки-мова йде про дорогу-а не про вияснення стосунків...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації