Вхід | Реєстрація

Туристи визначили кращих водників і велосипедистів

Туристи визначили кращих водників і велосипедистів

На завершення літнього сезону, із 21 по 23 серпня, працівники Кобеляцької районної станції юних туристів провели відкриті змагання з водного та велосипедного туризму. Обидва турніри включені в залік обласної туристської спартакіади молоді Полтавщини та були приурочені Дню Незалежності України.

Усього в змаганнях взяли участь 22 команди юних велосипедистів (82 учасники) та 11 команд водників. Туристичний табір розмістився в мікрорайоні Заворскло. У цьому місці проходили й самі змагання.

Після підбиття підсумків кращі учасники та команди були нагороджені грамотами відділу освіти.

У особистій першості переможцями на дистанції «Велокрос» стали Єва Цись (Лубни), Аріна Романюта (Засульська ОТГ), Олександр Дяченко (Бутенківська ЗОШ), Богдан Краєв (Михайлівська ОТГ).

На дистанції «Тріал» найкращі результати показали Єва Цись (Лубни), Владислава Бондарева (Кобеляцький ліцей №2), Едуард Підпалий та Іван Ушкань (обоє із Засульської ОТГ), Максим Стрюк (Бутенківська ЗОШ).

Найвправнішими у «Фігурному водінні велосипеду» визнано Єву Цись (Лубни), Аріну Романюту (Засульська ОТГ), Володимира Хоменка (Кобеляцький ліцей №1) та Антона Новицького (Кобеляцький ліцей №2).

Найкращі результати в «Комплексній дистанції» показали Єва Цись, Аріна Романюта, Богдан Краєв та Олександр Дяченко.

У командному заліку старшої вікової групи перемогу вибороли юні велосипедисти Лубенського РЦДЮТ, ІІ місце — у команди із Михайлівської ОТГ Машівського району, ІІІ-є — Сухомаячківський ЗЗСО Новосанжарського району.

Велосипедисти Лубенського РЦДЮТ були найкращими серед команд середньої вікової групи. Це і не дивно, адже лубенчани є чемпіонами Полтавської області з велосипедного туризму. Друге місце завоювала команда Кобеляцького ліцею №1, на третьому — Михайлівської ОТГ.

До речі, юні туристи із Михайлівської ОТГ були найкращими в обох вікових групах на дистанціях «Раллі на байдарках», «Коротка траса — катамаран», «Коротка траса — байдарка» та «Рятувальні роботи». У підсумку вони стали абсолютними переможцями чемпіонату з водного туризму.

Хороші результати в змаганнях на воді показали команди Кобеляцького ліцею №2 (ІІ місце в старшій віковій групі), Кобеляцької райСЮТур (ІІ місце в середній віковій групі) та Кобеляцького ліцею №2 (ІІІ місце в середній віковій групі).


Автор: Микола ШАБАЛТІЙ, директор райСЮТур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 серпня 2019, 18:01 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації