Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькій виховній колонії для учнів пролунав Перший дзвоник

У Кременчуцькій виховній колонії для учнів пролунав Перший дзвоник

2 вересня 2019 року в школі державної установи «Кременчуцька виховна колонія» традиційно по-родинному  пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив 25 учнів та вчителів про початок нового навчального року.  День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві.  

Для одинадцятикласників  цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні  випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.  Директор  школи  привітала всіх з чудовим святом Днем  Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням і вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з вас, за допомогою вчителів, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити. Учні подарували гостям номери художньої самодіяльності. Традиційними учасниками свята були шкільні персонажі: Навчальний Рік, Шпаргалка, Один Бал та Лінь, які викликали щирий сміх у глядачів. Розпочався навчальний рік першим уроком - «З Україною в серці».  Зважаючи на сьогоднішні події в Україні, зміст даного твердження є необхідним для кожного свідомого громадянина нашої держави.  В усіх класних колективах говорили про цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу, про історичну долю України, про героїку сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності країни.

Вітальні слова з найкращими побажаннями, порадами, настановами прозвучали в святковий день від начальника колонії Олександра Сайка, та гостей свята – представників органів пробації, державних, релігійних та громадських організацій.


Автор: Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 вересня 2019, 15:11 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації