Вхід | Реєстрація

Футбольний турнір до Дня села

Футбольний турнір до Дня села

Традиційно наприкінці літа Галущина Гребля відзначає своє свято — День села. Цього року воно припало на 25 серпня. Аби додати трішки азарту, місцевий інструктор зі спорту Анатолій Троян вирішив провести міні-футбольний турнір для школярів.

У змаганнях взяли участь шість команди: «Зоря» (Руденківка), «Мажор» (Крута Балка), «Чиста Криниця» (Драбинівка), «Іванівка» (Іванівка, Кобеляцький район) та два місцеві колективи «Гетьман» і «Гетьман-2». Відтак кубок набув міжрайонного статусу.

Перед початком турніру староста Галущиної Греблі Володимир Коба привітав учасників змагань зі святом, побажав хорошої гри, наголосивши на тому, що молодь — це наше майбутнє і подібні змагання будуть лише стимулювати їх до здорового та активного способу життя.

Потім староста представив головного арбітра кубка Максима Калюжного, який провів жеребкування команд. До групи А потрапили: «Мажор», «Зоря» і «Гетьман-2», а до групи Б — «Чиста Криниця», «Гетьман» та «Іванівка».

У групі А футболісти із Крутої Балки почергово перемогли «Зорю» (5:0) та «Гетьман-2» (4:0). До честі команд із Руденківки та Галущини Греблі, слід зазначити, що в їхньому складі виступали юнаки віком 10–12 років, тоді як у «Мажора» грали значно старші — 16–17-річні гравці. Але це спорт…

У групі Б «Чиста Криниця» без шансів програла команді з Іванівки (0:3) та не змогла нічого протиставити місцевим футболістам, поступившись «Гетьману» (1:3). У очному протистоянні Галущиної Греблі та Іванівки все вирішила єдина помилка воротаря господарів Олексія Деменка (0:1). Відтак “Іванівка” вийшла у фінал.
У матчі за третє місце відбулось місцеве дербі між командами «Гетьман» і «Гетьман-2».Більш старші і досвідченні юнаки перемогли своїх молодших колег із рахунком 3:0 і здобули бронзові нагороди турніру.
У фінальному поєдинку зустрілися «Іванівка» та «Мажор». Рахунок довго тримався не відкритим, лише наприкінці матчу футболісти з Кобеляцького району змогли дотиснути суперників з Крутої Балки і перемогти 2:0.

По закінченні турніру Володимир Коба нагородив кращих гравців грамотами і медалями. Ними стали: Іван Романець («Гетьман-2»), Дмитро Губарик («Гетьман»), Олег Підлісний («Іванівка») та Діана Івженко («Мажор»). До речі, Діана єдина дівчина, яка брала участь у кубку, забивши суперникам п’ять голів. Вона займається футболом з другого класу.

Отож, бронзові нагороди отримала команда «Гетьман», другими стали «мажори», а перемогу святкували гості з Іванівки. Команда отримала диплом за перше місце, медалі та кубок, присвячений Дню села.

По закінченню змагань на глядачів чекав концерт місцевих артистів художньої самодіяльності, святковий салют і дискотека.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 вересня 2019, 13:07 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації