Вхід | Реєстрація

Міст у Крутій Балці обіцяють відремонтувати

Міст у Крутій Балці обіцяють відремонтувати

У статті «Дороги немає, автобус не їздить», надрукованої в №32(828) від 8 серпня, розповідалось, що на території Крутої Балки в аварійному стані перебуває міст. На ньому утворилось кілька глибоких ям. Споруда є частиною дороги С-171617 Мала Перещепина — Крута Балка. Через незадовільний стан автошляху перевізники відмовляються здійснювати автобусні рейси в цьому напрямку.

Староста Крутої Балки Валентина Прудко повідомила про небезпечну ділянку дороги в Агентство місцевих доріг Полтавської області. Представники Агентства пообіцяли відремонтувати міст найближчим часом.

21 серпня у Крутій Балці відбулася сходка місцевих жителів. На неї прибули начальник Управління інфраструктури Полтавської ОДА Сергій Марчишинець, інженер Агентства місцевих доріг і керівник технагляду В’ячеслав Закаблук, заступник голови Новосанжарської РДА Рита Верба.

Представник Агентства пообіцяв, що за два тижні розпочнеться ремонт одного з двох мостів, які знаходяться в населеному пункті.

— Із бюджету громади передбачено 200 000 гривень на дорогу від Крутої Балки до Вільного Степу, — говорить Валентина Прудко. — У вівторок 3 вересня місцевий депутат телефонував до Закаблука. Той сказав, що до кінця тижня приїде підрядник, який огляне міст і розпочне роботи.

Також староста Крутої Балки розповіла, що в селі проведено ямковий ремонт вулиць Партизанська і Набережна. На обидві виділено майже по 200 000 гривень. Роботи виконали працівники полтавського підприємства «Дорпродтрейд».

— Партизанську вдалося зробити проїзною і ліквідувати ями. Загалом ями залатали по всій вулиці, протяжністю 3 кілометри, — пояснює Валентина Прудко. — А от на Набережній ситуація значно складніша. Її ремонтуємо другий рік поспіль. Через величезні ями проїжджу частину доводиться накривати суцільним шаром асфальту. Тому з трьох кілометрів відремонтували лише 600 метрів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2019, 14:08 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації