Вхід | Реєстрація

Знаки Зодіаку, на яких чекає справжнє щастя

Знаки Зодіаку, на яких чекає справжнє щастя

Серед щасливчиків — Діва, Рак, Тілець, Близнюки й Стрілець.

Астрологи кажуть, що до кінця року на п’ять знаків Зодіаку чекає величезне щастя. Їхні надії справдяться, а справи завершаться відмінними результатами.

Діва. Минулий рік для цього знаку можна назвати задовільним тільки з великою натяжкою. Зате 2019‑й відкрив перед Дівами нові перспективи. Можливо, вони одразу їх навіть і не розгледіли, й лише протягом усіх цих місяців почали помічати, що можна сподіватися на краще. Зірки радять вийти нарешті з тієї оболонки, у яку вони загнали себе самі, і, не боячись, почати діяти. Успіх забезпечений, якщо Діви перестануть озиратися назад і тиснути на гальма під впливом негативних емоцій, спричинених минулими невдачами.

Їм варто подумати про зміни в житті на краще й почати здійснювати свої плани. Навіть у тому випадку, якщо вони здаються Дівам нереальними, зірки допоможуть їм подолати всі можливі труднощі.

Рак. У останні місяці Раки припинили стосунки з деякими із тих людей, які здавалися їм незамінними. Причин для цього було достатньо: хтось не виправдав їхні надії, а хтось і взагалі зрадив. Не засмучуйтеся. Їм знайдеться відмінна заміна. Зірки готують Ракам чимало цікавих зустрічей. Якщо вони ще не познайомилися з людиною, з якою можна зв’язати своє життя, то до кінця року це обов’язково станеться. Не замикайтеся в собі, більше спілкуйтеся, бувайте в тих місцях, де будуть проходити заходи, що відповідають вашим інтересам. Адже Раки стоять на порозі дивовижних змін. Зосередьтеся на своєму майбутньому і не намагайтеся повернути минуле, тим більше, що його не можна назвати повністю щасливим.

Тілець. Представникам цього знаку рекомендується відпустити гнів і образи, що накопичилися за останній час. Тільки в такому випадку їх чекає справжнє щастя. Тим, кому вдасться це зробити, посміхнеться удача. Тільці відчують стан внутрішнього спокою, якого вже давно не відчували. У професійній сфері Тельців чекають хороші зміни. Можливе підвищення по службі, збільшення заробітної плати. При цьому їм не доведеться працювати за себе і за того хлопця. Керівництво оцінить їхні досягнення і винагородить за працю. Єдине, чого їм не слід робити, так це пасувати перед труднощами.

Близнюки занадто сильно турбуються про свою зовнішність і про те, який життєвий шлях обрати на найближче майбутнє. Розслабтеся. Близнюки мають чудовий вигляд, а життя саме підкаже, куди рухатися далі і на яку сферу звернути пильну увагу. Знайдіть час для відпочинку, й відчуєте гармонію. Близнюки, які перестануть перейматися через дурниці, зможуть стати набагато щасливішими до кінця цього року. У результаті, Близнюки й самі задумаються про те, чому і через що переймалися весь цей час.

Стрільці. На представників цього знаку чекають дивовижні події. Те, що відбувається, неймовірно їх порадує. Справи, які не вдавалося завершити протягом тривалого часу, будуть вирішуватися, немов самі собою. Життя набуде для Стрільців нового сенсу. У очах оточуючих вони стануть новими, ще більш позитивними людьми. Стрільці самі перестануть себе впізнавати, бо життя потече в новому руслі. Зірки радять не тікати від змін, які можуть здатися занадто гарними, щоб бути реальністю. Аби не втратити свої шанси, Стрільцям також слід не піддаватися негативним емоціям і ретельно обдумувати свої дії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 вересня 2019, 15:15 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації