Вхід | Реєстрація

Вогонь знищив майже 20 гектарів лісу

Вогонь знищив майже 20 гектарів лісу
Наслідки лісової пожежі

Пожежа сталася в лісовому масиві між селами Руденківка і Пудлівка, що в Новосанжарському районі.
Згідно інформації Головного управління ДСНС в Полтавській області, у понеділок о 16:00 в лісовому масиві, що належить до Новосанжарського лісового господарства, виникла пожежа. Загальна площа лісу між Руденківкою та Пудлівкою складає 200 гектарів.

На місце пожежі були направлені підрозділи рятувальників із Полтави, Кременчука, Новосанжарського, Решетилівського та Козельщинського районів. Також пожежу ліквідовували мобільна група і офіцерський склад Головного управління.

Усього на місці загорання працювали 14 одиниць техніки та 48 чоловік особового складу. Для ліквідації вогню були залучені 2 пожежні літаки і потяг. Вогонь у будь-який момент міг поширитися на населені пункти Пудлівку та Мар’янівку.

Завдяки злагодженій роботі рятувальників, працівників лісового господарства та залізниці масштабну пожежу вдалося локалізувати о 19:30. Зранку наступного дня її повністю ліквідували.

Вогонь знищив 18,2 гектара лісу, 20 гектарів очерету та сухої рослинності. У Пудлівці згоріли покинуті дві господарчі будівлі, що знаходилися поблизу лісового масиву, та госпбудівля у приватному домоволодінні.
На щастя, травмованих і загиблих немає. Спеціалісти встановлюють причину пожежі.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 вересня 2019, 10:16 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації