Вхід | Реєстрація

Незвичайна пожежа

Незвичайна пожежа

У четвер по обіді чимало мешканців Кобеляк бачили, як до багатоквартирного будинку по вулиці Шевченка 18, що прямо навпроти входу у райвідділ поліції, під’їхав пожежний автомобіль. Вогнеборці почали розгортати рукава для подачі води та виконувати інші необхідні дії. Але буквально через хвилину зібралися і поїхали.

У зв’язку із цим серед обивателів почали поширюватися різні чутки. Одні говорили, що в пожежному автомобілі не було води. Дехто стверджував, що чув звук вибуху.

Ми зателефонували до Юрія Гребенюка начальника місцевого підрозділу МНС. Він розповів, що сталося. Гребенюк повідомив:

– Нашим співробітникам доводиться виїжджати на різні події. У тому числі і на незвичайні. І собак із ям витягували, і котів з дерев знімали. Але такого виклику не пам’ятають навіть наші старожили. Коли ми приїхали, то виявилося, що у під’їздив будинку загорівся звичайний віник.

Доки пожежні їхали один із мешканців будинку просто взяв віник, що димів, у руки і викинув у безпечне місце. Для вогнеборців роботи вже не було.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 вересня 2019, 16:18 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації