Вхід | Реєстрація

Сміття в ліс возять, екологи почали рахувати збитки

Сміття в ліс возять, екологи почали рахувати збитки

В п’ятницю 20-го вересня на незаконне звалище на землях лісового фонду, що було організоване кобеляцькою міською радою, прибули співробітники ДП «Кременчуцький лісгосп» та екологічної інспекції. Якраз в цей момент працівники КП «Водоканал плюс» привезли чергову партію сміття. Предявляти будь-які документи комунальники відмовилися. На місце був викликаний наряд поліції. Приїхав і начальник райвідділу Сергій Джулай. А от нікого із керівництва міськради та «Водоканалу» поліцейські, екологи та лісники не дочекалися. Сергій Джулай повідомив, що по факту створення звалища відкрите кримінальне провадження.

Екологи розповіли, що розпочинають процес документування із метою визначення розміру збитків. Також вони підтвердили, що вони не надавали жодних дозволів та погоджень щодо розміщення відходів на землях Лісового фонду. Один із лісників зазначив, що у подібних випадках узгодження проводять на рівні Кабінету Міністрів України.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 вересня 2019, 12:12 | Кобеляки | Суспільство
1. ИВЕН / 20 вересня 2019, 12:53
узгодження проводять на рівні Кабінету Міністрів України.

яке в х рена узгодження-гроші нехай дають на облаштування санкціонованого звалища (ні для кого ж не секрет-що без звалища не функціунує ні одне місто чи селище-----=от і нехай займуться дійсно наболілою проблемою яка стосується всіх жителів держави...
2. Lion2020 / 21 вересня 2019, 07:03
Рахувати то рахувати, а хто ж і коли припинить цю вакханалію ?!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації