Вхід | Реєстрація

У Кременчуці в ДТП загинула жінка

У Кременчуці в ДТП загинула жінка

При виїзді на місце події поліцією встановлено, що сталося зіткнення автомобілів «КІА», під керуванням 35-річного місцевого мешканця та «ЗАЗ-DAEWOO», під керуванням 22-річного мешканця с. Зубани. Внаслідок ДТП 20-річна пасажирка автомобіля «ЗАЗ-DAEWOO» померла на місці події. 16-річний юнак та 20-річний водій вказаного транспортного засобу отримали тілесні ушкодження та були доставлені до реанімаційного відділення лікарні інтенсивного лікування.

За даним фактом правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого).

Якщо ви стали свідком даної аварії або маєте запис події з відеореєстратора, прохання надати його слідчим. Контактна особа: Ланін Сергій, (097) 24-66-177.


Автор: За матеріалами Кременчуцького відділу поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 вересня 2019, 11:59 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації