Вхід | Реєстрація

Начальник поліції і син екс–нардепа вчинив п’яне ДТП

Начальник поліції і син екс–нардепа вчинив п’яне ДТП

23 вересня Володимира Реку, який очолював Диканське відділення поліції, звільнили з посади. Причиною звільнення поліцейського стала дорожньо-транспортна пригода, яку він вчинив, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння.

За інформацією поліцейських, у суботу, 21 вересня, у Полтаві, на розі вулиць Маршала Бірюзова та Квітки Цісик, автомобіль «Ніссан» в’їхав у «Шевроле», що зупинився на світлофорі. Керував японським легковиком керівник Диканського відділення поліції Володимир Река. Виявилось, що поліцейський перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Керівник Головного управління нацполіції Полтавської області Андрій Замахін підписав наказ про звільнення Володимира Реки.

23 вересня на офіційному сайті ГУ НП в Полтавській області з’явилась новина, що особовому складу Диканського відділення поліції представили нового тимчасово виконуючого обов’язки керівника. Замість Реки відділом керуватиме майор Дмитро Будько, який працював начальником сектору кримінальної поліції Диканського ВП.

Володимир Река керував Диканським відділенням поліції з листопада минулого року. До цього він очолював Семенівське ВП.

Згідно декларації Володимира Реки, із транспортних засобів він має лише легковий причіп. А от його батько, екс-нардеп Андрій Река, їздить на електромобілі Ніссан Ліф. На авто відповідної моделі поліцейський і потрапив у аварію.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2019, 06:19 | Диканька | Надзвичайне
1. Седой47 / 24 вересня 2019, 09:45
Нормально
2. Beri Mor / 24 вересня 2019, 19:57
А був би папа депутатом,ніхто б нічого й не помітив.А при бажанні свята сімейка могла б навіть заставити водія «Шевроле» виплатити компенсацію за пошкоджений "Нісан".
3. alist / 25 вересня 2019, 10:29
Не переживайте, через місяць вспливе замом/начальником райвідділу десь в Одеській області, а ще через півроку, як тихо відсидиться, знову кар’єра піде вверх. Звичайна практика в органах.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації