Вхід | Реєстрація

І спортивні розваги, і хороший концерт

І спортивні розваги, і хороший концерт

Щорічно, за традицією, до Дня визволення Полтавщини від німецько-фашистських загарбників мешканці села Вільховатка відзначають День села. У цьому році ми святкували 21 вересня. Саме в цей день з’їхалися до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, а також багаточисельні гості.

Розпочалося свято турніром з настільного тенісу, де визначали сильнішого серед юнаків та дівчат. Школярі Валерій Вороновський та Олексій Оголь, зуміли здивувати земляків та затамувати подих від захоплення, представивши номер з вуличного воркауту. Сільські хлопці продемонстрували на турніку справжні акробатичні трюки.

І куди, звичайно ж, без футболу. На стадіоні зібралися молодь та досвідчені фізкультурники: матчева зустріч між футбольними командами села стала дійсно видовищним поєдинком. Емоції на стадіоні панували такі, ніби у Вільховатці розігрували Кубок Чемпіонів УЄФА.

Учні та педагогічний колектив Вільховатської ЗОШ підготували виставку квіткових та овочевих композицій, яку присвятили Дню визволення Полтавщини від німецько-фашистських загарбників.

Далі урочистості перенеслися у сільський будинок культури, де зібрались місцеві жителі та гості. Прийшли сотні сільчан: від старого до малого. Із теплими словами до своїх односельців звернувся сільський голова Володимир Скляренко. Вітаючи земляків зі святом, він подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема тим, хто допомагав під час підготовки до святкування, а також спонсорам. Ведуча святкового заходу Ліна Васько від усього серця вітала теплими словами односельчан. Концерт відбувся за участю учасників художньої самодіяльності Вільховатського СБК, а також гостей свята — народного аматорського хореографічного колективу «Барвінок» із Кобеляк, які порадували глядачів веселими танцями та чудовими піснями. І звісно, не обійшлося без подарунків, якими щороку вшановують жителів села, та солодких подарунків дітям.

У ході святкового дійства місцеві кулінари частували односельчан та всіх гостей безкоштовною юшкою та пловом. Батути, атракціони та інші забави були організовані для діток. Завдяки створеній фотозоні гості свята отримали можливість зробити щасливі і неповторні світлини.

Останнім акордом насиченої програми став святковий феєрверк та молодіжна дискотека.
За відгуками присутніх на святі, захід вдався, отож маємо надію, що ця славна традиція буде збережена для наступних поколінь.


Автор: Юлія ЯЦЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 вересня 2019, 09:20 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації