Вхід | Реєстрація

Жінка зібралась підірвати будинок рідні й повідомила поліцію

Жінка зібралась підірвати будинок рідні й повідомила поліцію

Правоохоронці оперативно прибули за вказаною адресою, але вибухонебезпечних предметів не виявили.

19 вересня у Новосанжарське відділення поліції зателефонувала 49‑річна жителька району. Вона повідомила правоохоронців, що збирається підірвати помешкання своїх родичів і назвала адресу їх проживання.

Вибухотехніки спільно з поліцейськими-кінологами виїхали за вказаною адресою, обстежили будинок і прилеглу територію. Вибухонебезпечних предметів та речовин спеціалісти не виявили. Натомість, вони оперативно встановили «підривача», яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння.

Мешканці Новосанжарського району вже оголошено підозру в завідомо неправдивому повідомленні про загрозу безпеці громадян (стаття 259 Кримінального кодексу України). Відповідно до санкцій цієї статті, завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, карається позбавленням волі на строк від 2 до 6 років.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 вересня 2019, 10:10 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації