Вхід | Реєстрація

Давайте, нарешті, вирішимо проблему із бродячими тваринами

Давайте, нарешті, вирішимо проблему із бродячими тваринами

Звертаюся до всіх земляків, котрі не збайдужіли і дійсно прагнуть вирішити проблему безпритульних тварин. Зараз ми маємо шанс зробити невеликий крок для цього.

Ніколи до цього не доводилося писати статей у газету. Але зараз роблю це. Сподіваюся привернути увагу земляків до свого проекту в рамках програми «Бюджет участі», а з цим — трішки полегшити долю десятків безпритульних собак і котів, які перебувають на вулицях Кобеляк та інших населених пунктів району.
Знаю, що в людей безліч інших проблем і клопотів. Розумію, що дехто скаже: «Про людей подумайте, а не про собак клопочетесь».

Але прошу розуміння. Тим більше, що вирішивши проблему тварин, ми разом полегшимо життя і людям. Адже ні для кого не є секретом, що бродячі тварини, особливо зграї собак, що постійно перебувають на вулицях, лякають, а інколи й нападають на перехожих. А помістивши тварин у спеціальний притулок, ми тим самим приберемо їх із вулиць.

Отже, на сайті полтавської обласної програми «Бюджет участі» зареєстрований мій проект під номером 187. Він має назву «Забезпечення умов гуманного поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин».

Сухинівська сільська рада надала гарантійні зобов’язання щодо виділення коштів у рамках цього проекту. Іншу частину грошей має надати Полтавська обласна рада. Бюджет проекту — 150 тисяч гривень. За ці кошти можна зробити обгородження одного із будинків на території Сухинівки та вольєри для тварин.

Проголосувати за проект можна на сайті Бюджету участі. Паперовий бюлетень можна отримати в Кобеляцькій міській раді у Людмили Шабельник.

Давайте зробимо це разом. Ці гроші дійсно підуть на користь і людям, і тваринам.


Автор: Наталія Ковач


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 вересня 2019, 15:15 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації