Вхід | Реєстрація

Сім’я із Зачепилівки отруїлась чадним газом

Сім’я із Зачепилівки отруїлась чадним газом

Таку інформацію повідомило Управління з питань цивільного захисту Полтавської облдержадміністрації.
Зокрема, у довідці вказано, що 30 вересня до реанімаційного відділення Новосанжарської райлікарні потрапила сім’я з двома дітьми. Попередній діагноз — отруєння чадним газом.

«Госпіталізовані: громадянин 1985 року народження, громадянка 1978‑го та двоє її дітей 2010 та 2012‑го років, мешканці села Зачепилівка. За попередніми даними, люди отруїлися в побутових умовах, внаслідок несправності системи пічного опалення. Стан здоров’я постраждалих — середньої тяжкості.

Ольга Гиря, головний лікар Новосанжарської ЦРЛ, підтвердила цю інформацію.

— Дійсно, уночі, із понеділка на вівторок, у лікарню доставили жінку, її двох дітей та співмешканця з клінічним діагнозом: отруєння чадним газом. Їм надали медичну допомогу і сьогодні, 2 жовтня, усіх пацієнтів виписали.

Газовики провели перевірку в будинку. Коментар із цього приводу надав керівник Кобеляцького управління експлуатації газорозподільної системи Роман Романенко.

— Під час перевірки наші працівники виявили такі недоліки: грубе порушення правилами безпеки користування газом у побуті, незабезпечення власником технічного обслуговування газових приладів, відсутність проведення перевірки стану димових та вентиляційних каналів.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 жовтня 2019, 12:43 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації