Вхід | Реєстрація

Відкривайте гаманці

Відкривайте гаманці

Ну що, потрібно віддати належне новій українській владі. Обіцянки вона виконує і слів на вітер не кидає. Судячи із розвитку подій у 2020 році, українців очікує вікопомна подія — почнуть продавати землю.
Поки що Президент Зеленський та його однопартійці у Верховній Раді можуть похвалитися тим, що добилися звільнення українських полонених та проголосували за довгоочікуваний закон про відміну депутатської недоторканності. Ну, щодо полонених, то тут однозначний позитив — люди на волі, вони вдома біля своїх родин. Так, можна шукати і знаходити безліч підводних каменів і в цьому, але чи є в цьому доцільність? Люди — на волі.

Щодо ліквідації недоторканності… Ну і кому із вас полегшало? Зажили? Так, недоторканних у нормальній державі бути не повинно. Але подивимося, як будуть притягувати до відповідальності представників нинішньої влади. Хоча, можливо, вони виявляться безгрішними.

Та все ж виконання головних обіцянок нас очікує попереду. Головна з них — запровадження ринку землі. Знову ж, потрібно віддати належне Зеленському і його команді. Попри очевидне падіння рейтингу в майбутньому, вони вперто гнуть свою лінію і не збираються відмовлятися від проголошеного курсу на запровадження вільного ринку землі.

Хоча злі і досить поінформовані язики вже зараз стверджують, що після 2020 року, коли ринок землі запрацює і її почнуть скупляти, нинішній владі буде «начхати» на рейтинги і громадську думку. Зароблять так, що іншим і не снилося. Ті ж злі язики шепчуть, що місцеві вибори, попри відсутність юридичних причин для цього, будуть також позачерговими. І проведуть їх навесні 2020‑го. І виграти матимуть шанси лише люди із «команди Зе». Усі інші нервово куритимуть збоку. Або швиденько перефарбуються в зелений колір. Чому так? А потрібно ж комусь буде і на місцях «рулити» процесом продажу.

Чи буде саме так — невдовзі побачимо. Та вже зараз можна починати відкривати гаманці і підшукувати ласий шматочок землі. І, напевне, можна не зважати на зловісні прогнози про те, що всю українську землю скуплять араби і китайці. Адже ще однією обіцянкою нової влади є запровадження «економічного паспорту» українця. Що це означає? А те, що кожному на особистий рахуночок має падати якась доля від реалізації природних благ. А земля, вона ж є природним благом? От із неї і «капатиме». Скільки і коли? От цього поки що не кажуть. І чи встигнуть українці щось суттєве накопичити, щоб шматочок земельки прикупити залишається питанням риторичним.

Ну, одним словом, як співалося в одній відомій пісні із радянського мультфільму: «Нє прячьте ваши денєжкі». Невдовзі знадобляться.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 жовтня 2019, 09:11 | Полтавщина | Редакційна


1. orakul / 4 жовтня 2019, 23:56
2. ИВЕН / 5 жовтня 2019, 12:15
І чи встигнуть українці щось суттєве накопичити, щоб шматочок земельки прикупити залишається питанням риторичним.

На цвінтарі вже теж за містове потрібно платити (а соціальників на місця де були поховані холерники чумники--тільки в верхній ярус)За даними потрібно звертатися до ДИРЕКТОРА цвинтаря(а він потім дивиться-чи є тамсвободне(не закуплене)місце...ось так-то а ви про свободні місця в РАДІ...(ЧИ НЕ СМІШНЕ ПОРІВНЯННЯ-СУДИТИ ВАМ...
3. orakul / 5 жовтня 2019, 15:50
2.ИВЕН
«На цвінтарі вже теж за містове потрібно платити »

Нех пришелепками цвинтарі займати. Пришелепки потрібні лише для удобрення землі, а не для того, щоб землю займати під якісь поховання. Ну хто буде давати землю під цвинтарі. Де логіка. Землю куплять не для того. Земля повинна гешефт приносити. Ось Гоцман підготував законопроект, а команда Зе тепер проголосую і все буде ОК.
"Згідно з пояснювальною запискою, документ передбачає забезпечити економію землі за рахунок розвитку кремації .."

Посилання на www.rbc.ua
4. ИВЕН / 7 жовтня 2019, 14:21
Вундеркинд из города Кобеляки изумил мир открытием чистки сосудов!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації