Вхід | Реєстрація

Футболісти розіграли два кубки

Футболісти розіграли два кубки

Минулими вихідними в Нових Санжарах відбулися дві спортивні події, адже кращі сільські футбольні команди району розіграли кубкові нагороди.

 

П’ять голів від «Чистої криниці»

У грі за «Суперкубок-2019» зустрілися драбинівська «Чиста криниця» та стовбинодолинський «Колос». Перед початком гри футболісти обох команд хвилиною мовчання вшанували пам’ять ветерана «Колоса» Віктора Коби.

Перший тайм був надзвичайно динамічний. Беззаперечними лідерами цієї 45‑хвилинки стали драбиняни. Голами у ворота «колосян» відзначились Антон Руденський, Володимир Остріков, Роман Матійченко та Сергій Любомирський. Стовбинодолинівським футболістам відверто не щастило. І вони раз-по-раз не влучали в площину воріт із вигідних позицій. Свисток арбітра оголосив перерву і команди пішли в роздягальню з результатом 4:0 на користь «Чистої криниці».

По перерві суперники обмінялися голами, та гравці «Чистої криниці» зробили свою справу ще в першій половияні поєдинку.

Отож, 5:1 на користь драбинян, які стали цьогорічними переможцями «Суперкубка».

 

Герої матчу — Пустовіт і Вагнер

У боротьбі за інший трофей — «Кубок володарів кубків» — зійшлися «Маяк» із Малого Кобелячка та «Зоря» з Руденківки. Долю фінального матчу вирішив 11-метровий удар, яким «маяківець» Олександр Пустовіт відкрив рахунок. Сама гра була наповнена гострими атаками обох команд. У доданий арбітром час крапку в поєдинку поставив Анатолій Вагнер, який вийшов на замін. Він забив другий переможний гол. 2:0 — «Маяк» виборює «Кубок володарів кубків».

Переможців фінальних двобоїв нагородили кубками та дипломами спорторганізації «Колос».


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації