Вхід | Реєстрація

Допоможіть дитині!

Адміністрація, колектив батьків і дітей дитячої студії образотворчого мистецтва «Фантазія» Полтавського міського центру позашкільної освіти звертається до всіх, хто не байдужий з проханням допомогти зібрати кошти на лікування Адамець Марії. Маша навчається в Центрі з 2005 року. Вона успішно брала участь у різноманітних дитячих конкурсах та виставках.
Через своє захворювання Машенька (учениця 5-го класу ЗШ № 11) перебуває в Інституті раку і на сьогоднішній день пройшла п’ять сеансів хіміотерапії, перенесла важку операцію, надалі потребує серйозного лікування.
Адміністрація Центру буде щиро вдячна тим, хто надасть фінансову допомогу сім’ї Маші Адамець.
При вашій згоді кошти просимо направляти до ПМ ЦПО, що знаходиться в м. Полтаві по вул. Головка, 20. Вони будуть передані Маші, яка щиро вдячна всім за допомогу.

Автор: www.studclub.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2010, 12:56 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації