Вхід | Реєстрація

На Полтавщині добровільно здали до поліції близько 164 тисяч набоїв та більше сотні зразків різної зброї

На Полтавщині добровільно здали до поліції близько 164 тисяч набоїв та більше сотні зразків різної зброї

За підсумками трохи більше ніж одного тижня місячника добровільної здачі зброї до підрозділів поліції вже здали близько 130 одиниць різних видів зброї, понад 163 тисячі 700 набоїв і 22 спецзасоби.

За інформацією відділу контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи поліції області, серед зданого громадянами, 40 одиниць армійської нарізної зброї, 48 – гладкоствольної мисливської, 24 холодної та 12 зразків саморобної зброї.

Також з-поміж предметів, заборонених у вільному обігу, що здали під час місячника, 17 газових пістолетів, 5 зразків зброї для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями, один снаряд та 5 гранат. 

Нагадуємо, що до кінця жовтня кожен, хто здасть органам влади незареєстровану зброю, боєприпаси, вибухові речовини і пристрої звільняється від кримінальної відповідальності на підставі ч. 3 ст. 263 Кримінального кодексу України.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 жовтня 2019, 16:22 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації