Вхід | Реєстрація

Дорогу Кобеляки – Білики ремонтують, «рукасівська гора» чекає

Дорогу Кобеляки – Білики ремонтують, «рукасівська гора» чекає
Від Кобеляк до Кунівки ями вже залатали

Може так статися, що багатостраждальний відрізок автодороги на в’їзді в Білики не встигнуть відремонтувати і в цьому році.

Тендер на поточний ремонт автодороги між Кобеляками і Біликами виграло підприємство «Трансресурси». Загальна вартість проекту — 16 мільйонів гривень. За ці гроші шляховики мають полатати, а подекуди й повністю перекласти асфальт на шляху від Кобеляк, аж до автодороги Полтава — Кременчук. Щоправда, люди, утаємничені в нюанси і тонкощі укладання асфальту, одразу висловили сумнів у тому, що 16 мільйонів вистачить для якісного ремонту такого великого відрізку дороги.

Але як би там не було, дорогу між Кобеляками і Біликами ремонтують. Працюють дві бригади, рухаючись назустріч одна одній. Станом на 3 жовтня, до початку дощів шляховики працювали в Ліщинівці та в Біликах, у районі колишнього свинокомплексу. Від Кобеляк і до Кунівки рухатися вже можна із відносним комфортом.

Між тим, відомо, що це ж підприємство ТОВ «Трансресурси» виграло й підряд на капітальний ремонт автодороги на так званій «рукасівській» горі. Це — фактично в’їзд у Білики з боку Кобеляк. У цьому місці звичайне «перестилання» асфальту ситуацію не виправить. Адже асфальтне покриття під вагою фур із буряком практично сповзло із ґрунтової подушки. І тому укріплювати потрібно саму основу дороги.

Зважаючи на темпи дорожніх робіт та погодні умови, виникають справедливі сумніви в тому, що фірма, яка виграла тендер, устигне в цьому році зайнятися «рукасівською» горою. У минулому році була схожа ситуація. Був тендер, а ремонтні роботи виконати не встигли.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 жовтня 2019, 09:35 | Кобеляки | Суспільство
1. Lion2020 / 11 жовтня 2019, 22:58
Ви бачили той ремонт?!
2. arturwanga / 12 жовтня 2019, 21:35
1.Lion2020
«Ви бачили той ремонт?!»
Скоро поiду подивлюсь знiму видеоролiк та всiм покажу, побачу щось дивне викличу полiцiю.
3. ИВЕН / 13 жовтня 2019, 08:51
2.arturwanga
«Скоро поiду»

а ти пішечком-чого їздити по дорогах які ти обпльовуєш---сам построй і їздь а то до твого пітомніка не доїхать...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації