Вхід | Реєстрація

Капремонт із третьої спроби

Капремонт із третьої спроби

Драбинівській сільраді ніяк не вдається визначити виконавця робіт із капремонту Крутобалківського будинку культури.

Нагадаємо, що в 2019 році Драбинівська громада отримала 2 400 000 гривень державної дотації, що передбачається на розвиток інфраструктури.

Місцева влада вирішила за державні кошти капітально відремонтувати будинки культури в Крутій Балці і Сухій Маячці. На перший об’єкт передбачили 950 000 гривень. За ці кошти на будівлі планують замінити дах і провести зовнішні роботи. У 2016 році в приміщенні установили електричне опалення та замінили дерев’яні вікна на металопластикові.

7 жовтня тендерна комісія Виконавчого комітету сільради втретє оголосила тендер на Капітальний ремонт Крутобалківського сільського будинку культури. Загальна вартість робіт оцінена в 3 341 484 гривень.

Справа в тому, що перший тендер, оголошений 12 серпня, не відбувся, оскільки лише один претендент погодився ремонтувати клуб. Підприємство «Полтавазв’язокбуд» готове було виконати будівельні роботи за 3 258 432 гривень.

29 серпня виконком поновив тендер. Та державна аудиторська служба виявила порушення в документації, оприлюдненій в електронній системі закупівель. Хоча цього разу пропозиції подали вже чотири підрядники, замовнику довелося відмінити торги.

У інформації щодо процедури проведення говориться, що кінцевий строк подання тендерних пропозицій завершується 23 жовтня. Наступного дня відбудеться аукціон.

Голова тендерного комітету Ірина Кольба говорить, що першочерговість ремонтних робіт у будинку культури залежатиме від погодних умов. Якщо на момент завершення всіх процедур погода дозволятиме замінювати дах, будівельники займуться цими роботами. У іншому випадку підрядники виконуватимуть внутрішні роботи. А в наступному році з настанням тепла відремонтують дах і зроблять вимощення навколо будівлі. Адже ремонт розрахований на два роки.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2019, 10:17 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації